• Solar4All USP 1
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Solar4All USP 3One stop solar shop voor installateurs
Loader image
AED2D57F-BC57-79C0-DFFD-4F21602D66DB

Phono Solar 425WP HJT Glas/Glas Bifacial Full Black

Phono Solar PS425M8GFH-18/VSH zonnepaneel 425WP HJT Glas/Glas Bifacial Full Black

Dit hoogwaardige Full Black zonnepaneel van Phono Solar levert een krachtige output van 425 WP, wat overeenkomt met een indrukwekkende 218 WP per vierkante meter dakoppervlak. Met een module-efficiëntie van 21,76% behoort dit paneel tot de top in zijn klasse. Met standaardafmetingen van 1722 x 1134 x 30 mm en een gewicht van slechts 22 kg, is dit zonnepaneel gemakkelijk te installeren en biedt het een duurzame energieoplossing voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Het paneel is uitgerust met 108 halfcut bifaciale cellen, wat resulteert in een lagere energieverlies tussen cellen en optimale efficiëntie, zelfs onder variabele lichtomstandigheden. De geavanceerde LID (licht-geïnduceerde degradatie) PERC-technologie zorgt voor een consistente prestatie gedurende de volledige levensduur van het paneel. 

Phono Solar

Phono Solar staat bekend om zijn betrouwbare kwaliteit en duurzaamheid. Met een productgarantie van 30 jaar en een lineaire prestatiegarantie van eveneens 30 jaar, kunt u vertrouwen op langdurige prestaties en maximale opbrengst van uw investering. Een pallet bevat 36 eenheden van de Phono Solar Helios 425Wp, terwijl een container plaats biedt aan maar liefst 936 stuks. Het Full Black ontwerp van dit zonnepaneel, waarbij zowel het frame, de cellen als de achterzijde volledig zwart zijn, biedt niet alleen een esthetisch aantrekkelijke optie, maar zorgt ook voor verbeterde prestaties in direct zonlicht. Kies voor de Phono Solar PS425M8GFH-18/VSH voor een optimale balans tussen stijl en efficiëntie in uw zonne-energiesysteem. 

Phono Solar full black zonnepanelen online kopen

Ben jij op zoek naar een full black zonnepaneel voor een complete solar installatie? Dan ben je bij Solar4All aan het juiste adres. In ons assortiment vind je zonnepanelen van de meest uiteenlopende merken, zoals Recom, Eurener, JA Solar en Longi Solar. Wanneer je een account bij ons aanmaakt kun je na goedkeuring bestellingen plaatsen in onze webshop. Hierdoor kun je in het vervolg gemakkelijk bestellingen plaatsen. Heb je nog vragen over welke zonnepanelen het beste passen bij jouw installatie? Neem dan contact op via ons contactformulier of bereik ons telefonisch op 088-2800100.

Phono Solar 425WP HJT Glas/Glas Bifacial Full Black Phono Solar 425WP HJT Glas/Glas Bifacial Full Black Phono Solar 425WP HJT Glas/Glas Bifacial Full Black Phono Solar 425WP HJT Glas/Glas Bifacial Full Black