• Solar4All USP 1
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Solar4All USP 3One stop solar shop voor installateurs
Loader image
8BA1CC3D-3C2D-432E-BA67-FAFA5B1832C6

Longi Solar Mono Black Frame 505WP

Longi Solar Mono Black Frame LR5-66HPH-505 | 132C | 35mm zonnepaneel

De Longi Solar Mono Black Frame LR5-66HPH-505 is een hoogwaardig zonnepaneel dat wordt geproduceerd door Longi Solar, een toonaangevende fabrikant van zonne-energieproducten. Dit paneel is vergelijkbaar met de Longi Solar Mono Silver Frame LR5-66HIH-500, maar het heeft een zwart aluminium frame in plaats van een zilverkleurig frame, waardoor het beter past bij esthetische overwegingen van sommige gebouwen en huizen. Datasheet

 

Monokristallijne zonnepanelen

Een monokristallijn zonnepaneel is een zonnepaneel waarbij de zonnecellen bestaan uit één siliciumkristal. Hierdoor is er een verschil in kleur ten opzichte van polykristallijne zonnepanelen. Een mono zonnepaneel is vaak donkerder van kleur dan een poly zonnepaneel. Daarnaast zijn de monokristallijne zonnepanelen vaak zwart of donderblauw van kleur. Een mono zonnepaneel is niet te verwarren met een full black zonnepaneel. Een full black zonnepaneel is volledig zwart, waarbij ook de frame en de backsheet zwart zijn. Poly- of monokristallijne zonnepanelen verschillen in productieproces van de zonnecellen. De zonnecellen hebben afgeronde hoeken waardoor er bij mono zonnepanelen kleine witte ruitjes tussen de cellen ontstaan. Bij polykristallijne zonnepanelen bestaat elke cel uit meerdere onregelmatig op elkaar aangesloten siliciumkristallen.

 

Longi Solar mono zonnepanelen online kopen

Ben jij op zoek naar monokristallijne zonnepanelen en ben je een installateur? Dan ben je bij Solar4All aan het juiste adres. Wij zijn een one stop solar shop voor zonnepaneel installateurs. In ons assortiment vind je alles wat je nodig hebt voor een complete installatie, inclusief mono zonnepanelen. Wanneer je een account aanmaakt, kun je na goedkeuring bestellingen plaatsen in onze webshop. Heb je nog vragen over welke zonnepanelen het beste passen bij jouw installatie? Neem dan contact op via ons contactformulier of bereik ons telefonisch op 088-2800100.

Longi Solar mono black frame lr5-66hph-505 zonnepaneel 505wp