• Solar4All USP 1
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Solar4All USP 3One stop solar shop voor installateurs
Loader image
4BD8B372-4E9F-E148-FDAB-5DF7CC35094B

Jinko Mono Full Black Tiger Neo N-Type JKM435N-54HL4R-B

Jinko Mono Full Black Tiger Neo N-Type JKM435N-54HL4R-B Full Black zonnepaneel 435WP

De Jinko Mono Full Black Tiger Neo N-Type JKM435N-54HL4R-B is een hoogwaardig zonnepaneel van het merk Jinko Solar. Het paneel heeft een vermogen van 435 Wp en is uitgerust met de nieuwste technologieën op het gebied van zonne-energie.

Het paneel is ontworpen om te presteren in omstandigheden met weinig licht en is daarom geschikt voor gebruik in verschillende omgevingen. Het heeft een hoge weerstand tegen corrosie en is bestand tegen zware belastingen, waardoor het geschikt is voor installatie in veeleisende omgevingen.

Datasheet

 

Full black zonnepanelen

Een all black of full black zonnepaneel is een zonnepaneel waarbij er geen witte ruitjes tussen de cellen zitten. In tegenstelling tot monokristallijne zonnepanelen, heeft een full black zonnepaneel een zwart gespoten frame. Daarbij is bij het full black zonnepaneel de zogenaamde ‘backsheet’ ook zwart. De volledig zwarte, full black zonnepanelen zijn vaak de mooiste oplossing, maar niet altijd de meest efficiënte voor de opbrengst. Het maakt de panelen namelijk warmer, waardoor er minder opbrengst wordt opgehaald bij dezelfde hoeveelheid zonneschijn.

 

Poly of mono zonnepanelen

Deze aanduidingen hebben te maken met een verschil in het productieproces van de zonnecellen. Bij een polykristallijn zonnepaneel bestaat elke cel uit meerdere onregelmatig op elkaar aansluitende siliciumkristallen. In tegenstelling tot een monokristallijn paneel, waarbij één enkel siliciumkristal de basis van een zonnecel vormt. Monokristallijne panelen zijn doorgaans zwart, maar kunnen ook blauw van kleur zijn. Deze cellen hebben afgeronde hoeken waardoor er kleine witte ruitjes kunnen ontstaan tussen de cellen. Hierdoor voldoen deze cellen niet aan de eisen voor een full black zonnepaneel.

 

Jinko Solar full black zonnepanelen online kopen

Ben jij op zoek naar een full black zonnepaneel voor een complete solar installatie? Dan ben je bij Solar4All aan het juiste adres. In ons assortiment vind je zonnepanelen van de meest uiteenlopende merken, zoals Recom, Eurener, JA Solar en Longi Solar. Wanneer je een account bij ons aanmaakt kun je na goedkeuring bestellingen plaatsen in onze webshop. Hierdoor kun je in het vervolg gemakkelijk bestellingen plaatsen. Heb je nog vragen over welke zonnepanelen het beste passen bij jouw installatie? Neem dan contact op via ons contactformulier of bereik ons telefonisch op 088-2800100.

Jinko Mono Full Black Tiger Neo N-Type 435WP zonnepaneel