• Solar4All USP 1
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Solar4All USP 3One stop solar shop voor installateurs
Loader image
FAFAEAD1-86C5-7CF9-5754-0A04D9B6126E

AIKO 455WP N-Type ABC Neostar 2S+ GlasGlas

AIKO 455WP All Black Neostar 2S+ Zonnepaneel N-Type GlasGlas

Het AIKO 455Wp Neostar 2S+ zonnepaneel staat garant voor geavanceerde prestaties en betrouwbaarheid in zonne-energiesystemen. Met een vermogen van 455WP en de innovatieve Neostar 2S-technologie levert dit paneel indrukwekkende energieopbrengsten, zelfs onder variabele omstandigheden. Dankzij het gestroomlijnde ontwerp en de hoogwaardige materialen is het paneel geschikt voor diverse toepassingen, van residentiële tot commerciële installaties. Voor een krachtige en duurzame energieoplossing kiest u het AIKO-A455-MAH54Db Neostar 2S zonnepaneel. 

ABC Module tweede generatie/uitgebreide upgrade:

ABC TechnologyWaarom kiezen voor full black zonnepanelen?

Full black zonnepanelen zijn populair vanwege hun visuele voordelen. Niet alleen de zonnecellen, maar ook het frame en de achtergrond zijn zwart, wat zorgt voor een strak en uniform uiterlijk. Deze zonnepanelen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en vermogens. Tijdens het productieproces worden de zonnecellen volledig zwart gemaakt en ook het frame en de achtergrond zijn zwart uitgevoerd. Dit geeft een dak met zwarte zonnepanelen een samenhangende en verzorgde uitstraling. De opbrengst per vierkante meter is hoger dan bij blauwe zonnepanelen, maar zwarte zonnepanelen zijn door het complexere productieproces wel iets duurder. 

AIKO full black zonnepanelen online kopen

Ben jij op zoek naar een full black zonnepaneel voor een complete solar installatie? Dan ben je bij Solar4All aan het juiste adres. In ons assortiment vind je zonnepanelen van de meest uiteenlopende merken, zoals Recom, Eurener, JA Solar en Longi Solar. Wanneer je een account bij ons aanmaakt kun je na goedkeuring bestellingen plaatsen in onze webshop. Hierdoor kun je in het vervolg gemakkelijk bestellingen plaatsen. Heb je nog vragen over welke zonnepanelen het beste passen bij jouw installatie? Neem dan contact op via ons contactformulier of bereik ons telefonisch op 088-2800100.

AIKO 455WP N-Type ABC Neostar 2S+ GlasGlas AIKO 455WP N-Type ABC Neostar 2S+ GlasGlas