Growatt ShineLink module

Growatt ShineLink module

ShineLink is een nieuw product, ontworpen voor het monitoren en managen van het pv-systeem, eventueel gecombineerd met een opslagsysteem en de oplader van de elektrische auto.
Het maximaliseert het eigen verbruik van de opgewekte elektriciteit in huis waardoor teruglevering tot een minimum wordt teruggedrongen. ShineLink verzamelt informatie over het energieverbruik en stelt deze via een internet real-time ter beschikking via het Growatt ShineServer-platform. De gebruiker blijft continu op de hoogte van de status van het systeem door middel van een app op de mobiele telefoon of via een webserver.
ShineLink wordt geleverd met een zogenaamde RF-module, die een zeer zekere verbinding in huis mogelijk maakt met een maximaal bereik van 200 meter in het vrije veld en 20 meter wanneer er twee betonmuren aanwezig zijn (RF433). De ShineLink kan dus ook ingezet worden in die omstandigheden waar LAN niet mogelijk is en WiFi ontoereikend. Wanneer Shinelink niet verbonden is met het internet, wordt de data tot 40 dagen opgeslagen.
ShineLink kan met 6 Growatt-omvormers verbonden zijn.

Login
Artikelnummer: 3005003 Categorieën: ,