• Solar4All USP 1
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Solar4All USP 3One stop solar shop voor installateurs
Loader image
C075E50A-210F-A0C5-AE17-ECB1A5C9A25B

Enphase IQ Battery 3.5kWh Accu + Cover

Enphase IQ thuisbatterij 3,5 kWh Accu + Cover

De Enphase IQ Battery 3,5 kWh-accu is een energieopslagsysteem voor residentiële zonne-energiesystemen. Het is ontworpen om de opgewekte zonne-energie op te slaan en te gebruiken wanneer de vraag naar elektriciteit het hoogst is, zoals ‘s avonds of tijdens piekuren. Hier is een beschrijving van de Enphase IQ Batterij 3,5 kWh-accu, inclusief de cover: 

Enphase IQ thuisbatterij 3,5 kWh-accu

Enphase IQ thuisbatterij cover

De combinatie van de Enphase IQ Battery 3.5 kWh-accu en de bijbehorende cover zorgt voor een betrouwbare en veilige opslagoplossing voor zonne-energiesystemen. Het stelt huiseigenaren in staat om hun eigen opgewekte energie te gebruiken op tijdstippen dat het energieverbruik hoog is, waardoor ze minder afhankelijk zijn van het elektriciteitsnet en hun energiekosten kunnen verlagen. 

Een Enphase thuisbatterij kopen

In ons assortiment vind je diverse omvormers en batterijen van A-kwaliteit merken. Solar4All is een one stop solar shop met een breed assortiment. Wij hebben diverse micro-omvormers van de merken Enphase en Hoymiles. Heb je hulp nodig bij het kiezen van een geschikte micro-omvormer of batterij of heb je andere vragen omtrent een installatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bereik ons telefonisch op: 088-2800100.

Enphase IQ battery accu Enphase IQ battery accu