• Solar4All USP 1
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Solar4All USP 3One stop solar shop voor installateurs
Loader image
9C6694F8-BE51-B926-F06D-003B381D1BC2

BYD Battery-Box Premium HVS Battery Module 2,56kWh-102,4V

BYD – Battery-Box Premium HVS Battery Module 2,56kWh-102,4V

De Battery-Box Premium HVS is samengesteld uit 2 tot 5 HVS-batterijmodules die in serie zijn geschakeld om een ​​bruikbare capaciteit van 5,1 tot 12,8 kWh te bereiken. Bovendien maakt de directe parallelle aansluiting van maximaal 3 identieke Battery-Box Premium HVS een maximale capaciteit van 38,4 kWh mogelijk. Mogelijkheid om te schalen door later HVS-modules of parallelle HVS-torens toe te voegen.

 

Waar worden thuisaccu’s voor gebruikt?

In de snel evoluerende wereld van duurzame energieoplossingen speelt de thuisbatterij een steeds prominentere rol. Thuisbatterijen laten gebruikers onafhankelijk worden van het reguliere elektriciteitsnet. Ze slaan namelijk overtollige energie op voor later gebruik. Deze accu’s voor zonnepanelen integreren naadloos met diverse energiebronnen, maximaliseren de efficiëntie van duurzame energie, en bieden geavanceerde functies voor energiebeheer.

 

Voordelen van accu’s voor zonnepanelen

Door energie op te slaan voor eigen gebruik, verminderen thuisbatterijen de afhankelijkheid van het elektriciteitsnet, waardoor huishoudens meer controle krijgen over hun energievoorziening. Het gebruik van batterijen voor zonnepanelen draagt bij aan duurzaamheid door het efficiënter benutten van zelf opgewekte energie. Ondanks de initiële investeringskosten bieden thuisbatterijen aanzienlijke besparingen op lange termijn door het maximaliseren van zelfvoorzienendheid en het benutten van financiële voordelen, zoals terugleververgoedingen. Daarnaast zorgen zonnepanelen accu’s voor gemoedsrust door te dienen als betrouwbare back-up stroombron tijdens stroomstoringen, waardoor essentiële apparatuur en systemen operationeel blijven.

 

BYD thuisbatterijen online kopen

In ons assortiment vind je diverse thuisbatterijen van merken met de hoogste kwaliteit. Heb je vragen over ons assortiment of hulp nodig bij het kiezen van de juiste thuisaccu? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of bereik ons telefonisch op 088-2800100. Wij zijn een one stop solar shop voor installateurs. Ben je een installateur en wil je bij ons een bestelling plaatsen, dan moet je eerst een account aanmaken.

BYD Battery-Box Premium HVS Battery Module 2,56kWh-102,4V BYD Battery-Box Premium HVS Battery Module 2,56kWh-102,4V