Service

Naast het leveren van topkwaliteit producten voor een scherpe prijs is hetgeen ons als Solar4all onderscheidt in de markt, de flexibele en hoogwaardige persoonlijke service.
Bijna 24/7 staan we voor u als klant klaar om u in raad en daad bij te staan in alle uitdagingen die komen kijken bij het gehele proces van zonnesystemen. Wij vinden dat iedere klant uniek is en ook zodanig behandeld hoor te worden. Want een multinational loopt niet tegen dezelfde problemen op als een regionale installateur. Door de kennis en kunde die wij in huis hebben kunnen we samen met u of uw bedrijf voor iedere uitdaging een oplossing vinden.

Eén aanspreekpunt

Niet vier verschillende nummers en oneindig veel afdelingen. U krijgt bij ons één servicemedewerker die alle zaken direct kan regelen en afhandelen. Dit werkt wel zo prettig en zorgt voor een overzichtelijk en duidelijk traject voor u als klant.

Uitgebreide leveringsmogelijkheden

Of het nu geleverd moet worden binnen een woonwijk, op een bouwlocatie of op 3 hoog. Ons logistieke traject is zo ingedeeld dat we op allerlei verschillende manieren de spullen uit kunnen leveren. Per container, 10 stuks of 12 pallets? Voor iedere uitlevering hebben wij de meest efficiënte oplossing. En mocht het met spoed of buiten kantooruren moeten, is dat bij ons ook geen enkel probleem.

Project ondersteuning

Door de kennis en kunde die wij in huis hebben zijn wij in staat om u als klant te voorzien van professioneel advies. Hieronder de ondersteuning die wij u kunnen bieden:

  • SDE+ aanvragen verzorgen
  • Intekenen
  • Calculatie
  • Technische ondersteuning
  • Organiseren en plannen van installaties

Buiten kantooruren bereikbaar

Omdat wij de moeilijkheden kennen waar sommige van onze klanten tegen aan lopen begrijpen wij dat het niet makkelijk is om altijd alles van tevoren te plannen. En zelfs als alles gepland is dan lopen zaken vaak toch net weer even wat anders. Hierdoor ontstaat er geregeld een situatie die snel opgelost dient te worden. Dan begrijpen wij dat u als klant niet zit te wachten op een antwoordapparaat die u vertelt om maandagmorgen na 09.00u weer even terug te bellen.

Online bestelgemak

Met onze webshop is het mogelijk om 24/7 bestellingen te kunnen doen in uw eigen gepersonaliseerde portal. Of u dit nu via uw laptop, tablet of mobiel wil doen, gebruiksgemak is in alle gevallen gegarandeerd. Bestellingen komen direct bij ons binnen en u krijgt direct een mailtje met daarin de status van uw order.

Advies op maat

Omdat ieder klant zijn eigen specifieke wensen en behoeftes heeft proberen wij ons advies daar dan ook zodanig op af te stemmen. Wij gaan met iedere klant in gesprek om te kijken wat hij of zij precies nodig heeft om daar dan een op maat gesneden pakket voor aan te kunnen bieden. Dit is een continue traject want niets is zo veranderlijk dan de zonne-energie markt waarin vele ontwikkelingen gaande zijn./