Sales manager gezocht

Sales manager gezocht!

Ben je commercieel, proactief en beschik je over een sterk sales attitude?
Werk je creatief en denk je graag in kansen en oplossingen? Kom dan bij ons werken als sales manager.
Klantcontact en ruimte voor eigen input!

Sterke groei

Solar4all is een jong en dynamisch bedrijf met passie voor duurzaamheid en zonne-energie. Op dit moment maken wij een sterke groei door en dat is ontzettend gaaf om mee te maken. In een markt waarin er de laatste jaren vele aanbieders zijn gekomen onderscheiden wij ons met name door hoogwaardige persoonlijke service te bieden. Met veel gedrevenheid en enthousiasme hebben we de afgelopen jaren een hele mooie positie in de markt verworven. Deze willen we graag verder uit gaan breiden met jou!

Verantwoordelijk

De sales manager is iemand die verantwoordelijk zal zijn voor het complete acquisitietraject in samenwerking met onze sales directeur. Daarmee wordt de klantbehoefte correct vertaald naar een passende aanbieding.
In deze rol blijf je altijd goed op de hoogte van alle relevante interne en externe ontwikkelingen. Zo kan worden bijgedragen aan de verkoop- en productstrategie en het ontwikkelen van passende (online) marketing maatregelen ter versterking en uitbreiding van de marktpositie.

Naast een gedreven en commerciële instelling heb jij:

   • MBO/HBO werk- en denkniveau
   • Beheersing van de Nederlandse taal
   • Zelfstandige en daadkrachtige werkhouding
   • Een actieve, samenwerkingsgerichte opstelling in- en extern
   • Rijbewijs B
   • Goede zin!

Samenwerking

Omdat jij de markt kent en klantvragen snel snapt, ben je in staat het overzicht te houden in het werk en resultaten te bereiken. Bovendien ben je proactief in het doen van voorstellen en beschik je over een creatief brein.
Met jouw overtuigingskracht, klantgerichtheid en besluitvaardigheid ben je in staat elke samenwerking voor alle partijen succesvol aan te gaan.
Enthousiasme en meedenken worden vereist! Humor een pre!

Interesse?

Bel ons op 0314 – 84 57 38 of stuur ons een bericht via het contactformulier.