• Solar4All USP 1
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Solar4All USP 3One stop solar shop voor installateurs
Loader image
0F3DC354-53A3-8B77-301A-0CA4498408C9

Hoymiles HMS-900

Hoymiles HMS-900 micro-omvormer

Stap in de wereld van duurzame energie met de Hoymiles HMS-900 micro-omvormer. Met zijn geavanceerde technologieën en betrouwbare prestaties biedt de HMS-900 de perfecte oplossing voor uw zonne-energiesysteem. Dankzij de Maximum Power Point Tracking (MPPT) technologie haalt deze omvormer het maximale vermogen uit uw zonnepanelen, zelfs onder veranderende omstandigheden. Bovendien zorgt de CEC-piekefficiëntie ervoor dat elke zonnestraal optimaal wordt benut, waardoor u meer energie kunt opwekken en uw energierekening kunt verlagen. Met de HMS-900 kunt u niet alleen bijdragen aan een schonere planeet, maar ook besparen op uw energiekosten op de lange termijn.

Installatievideo Hoymiles

 

Micro-omvormers

In totaal onderscheiden we vier verschillende soorten omvormers. Een micro-omvormer is ideaal om een zonnepaneel systeem parallel te schakelen. Een micro-omvormer wordt achter ieder zonnepaneel geïnstalleerd en zet DC-stroom om in AC-stroom. Hierdoor is de elektriciteit direct bruikbaar en wordt deze via kabels naar de meterkast geleid. Andere vormen omvormers zijn string omvormers of hybride omvormers. In plaats van micro-omvormers worden ook vaak power optimizers gebruikt om de opbrengst per paneel te maximaliseren.

 

Voordelen van micro-omvormers

Er zijn veel overeenkomsten tussen een systeem met micro-omvormers en een systeem met een omvormer die optimizers gebruikt. Toch heeft het gebruik van micro-omvormers enkele voordelen. Zo hoef je bij het gebruik van een micro-omvormer geen grote omvormer meer in huis te plaatsen. Daarnaast kunnen micro-omvormers ingezet worden bij kleine systemen en zijn deze systemen gemakkelijk uit te breiden of in te perken. Een omvormer met optimizers wordt vaak alleen ingezet bij een installatie van acht zonnepanelen of meer.

 

Een Hoymiles micro-omvormer kopen

In ons assortiment vind je diverse micro-omvormers van A-kwaliteit merken. Solar4All is een one stop solar shop met een breed assortiment. Wij hebben diverse micro-omvormers van de merken Enphase en Hoymiles. Heb je hulp nodig bij het kiezen van een geschikte micro-omvormer of heb je andere vragen omtrent een installatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bereik ons telefonisch op: 088-2800100.

Hoymiles HMS-900 Hoymiles HMS-900 Hoymiles HMS-900 Hoymiles HMS-900