• Solar4All USP 1
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Solar4All USP 3One stop solar shop voor installateurs
Loader image
B9A909CC-9D4D-2EDA-9D7D-51652C78915D

Hoymiles HMS-1800

Hoymiles HMS-1800 micro-omvormer

Stap over op groene energie met de Hoymiles HMS-1800 micro-omvormer. Deze krachtige omvormer tilt uw zonne-energiesysteem naar nieuwe hoogten. Dankzij de geavanceerde MPPT-technologie maximaliseert de HMS-1800 de energieproductie van uw zonnepanelen, ongeacht de omstandigheden. Met een indrukwekkende CEC-piekefficiëntie verzekert deze omvormer u van optimale prestaties en maximale besparingen op uw energierekening.

Installatievideo Hoymiles

 

Micro-omvormers

In totaal onderscheiden we vier verschillende soorten omvormers. Een micro-omvormer is ideaal om een zonnepaneel systeem parallel te schakelen. Een micro-omvormer wordt achter ieder zonnepaneel geïnstalleerd en zet DC-stroom om in AC-stroom. Hierdoor is de elektriciteit direct bruikbaar en wordt deze via kabels naar de meterkast geleid. Andere vormen omvormers zijn string omvormers of hybride omvormers. In plaats van micro-omvormers worden ook vaak power optimizers gebruikt om de opbrengst per paneel te maximaliseren.

 

Voordelen van micro-omvormers

Er zijn veel overeenkomsten tussen een systeem met micro-omvormers en een systeem met een omvormer die optimizers gebruikt. Toch heeft het gebruik van micro-omvormers enkele voordelen. Zo hoef je bij het gebruik van een micro-omvormer geen grote omvormer meer in huis te plaatsen. Daarnaast kunnen micro-omvormers ingezet worden bij kleine systemen en zijn deze systemen gemakkelijk uit te breiden of in te perken. Een omvormer met optimizers wordt vaak alleen ingezet bij een installatie van acht zonnepanelen of meer.

 

Een Hoymiles micro-omvormer kopen

In ons assortiment vind je diverse micro-omvormers van A-kwaliteit merken. Solar4All is een one stop solar shop met een breed assortiment. Wij hebben diverse micro-omvormers van de merken Enphase en Hoymiles. Heb je hulp nodig bij het kiezen van een geschikte micro-omvormer of heb je andere vragen omtrent een installatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bereik ons telefonisch op: 088-2800100.

Hoymiles HMS-1800 Hoymiles HMS-1800 Hoymiles HMS-1800 Hoymiles HMS-1800 Hoymiles HMS-1800 Hoymiles HMS-1800