• Solar4All USP 1
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Solar4All USP 3One stop solar shop voor installateurs
Loader image
CB89110F-5C34-ED99-39D2-5D32D7B6AC98

Hoymiles DTU-Lite-S

Hoymiles DTU-Lite-S

Hoymiles DTU-Lite-S staat voor Data Transmission Unit Lite – Single. Het is een apparaat dat wordt gebruikt voor de monitoring en gegevensoverdracht van zonne-energiesystemen. Hier zijn enkele kenmerken en details over de Hoymiles DTU-Lite-S:

  1. Monitoring: De DTU-Lite-S fungeert als een interface tussen het zonne-energiesysteem en de monitoringsoftware van Hoymiles. Het verzamelt gegevens over de energieproductie en prestaties van het systeem en stuurt deze gegevens door naar de monitoringsoftware.
  2. Gegevensoverdracht: Het apparaat maakt gebruik van verschillende communicatieprotocollen, zoals RS485 en Ethernet, om gegevens van het zonne-energiesysteem naar de monitoringsoftware te verzenden. Dit zorgt voor een betrouwbare en snelle gegevensoverdracht.
  3. Eenvoudige installatie: De DTU-Lite-S is ontworpen voor eenvoudige installatie en integratie met bestaande zonne-energiesystemen. Het compacte formaat en de gebruiksvriendelijke interface maken het gemakkelijk te installeren en te configureren.
  4. Compatibiliteit: De DTU-Lite-S is compatibel met een breed scala aan Hoymiles omvormers en monitoringssystemen. Dit zorgt voor flexibiliteit en maakt het mogelijk om het apparaat te gebruiken in verschillende soorten zonne-energie-installaties.

Kortom, de Hoymiles DTU-Lite-S is een essentieel onderdeel van een monitoringssysteem voor zonne-energie, waardoor gebruikers real-time inzicht krijgen in de prestaties van hun systeem en hen in staat stellen om de energieproductie te optimaliseren.

 

Een Hoymiles micro-omvormer kopen

In ons assortiment vind je diverse micro-omvormers van A-kwaliteit merken. Solar4All is een one stop solar shop met een breed assortiment. Wij hebben diverse micro-omvormers van de merken Enphase en Hoymiles. Heb je hulp nodig bij het kiezen van een geschikte micro-omvormer of heb je andere vragen omtrent een installatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het  contactformulier of bereik ons telefonisch op: 088-2800100.

Hoymiles DTU-Lite-S Hoymiles DTU-Lite-S Hoymiles DTU-Lite-SHoymiles DTU-Lite-S