• Solar4All USP 1
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Solar4All USP 3One stop solar shop voor installateurs
Loader image
E8890EA3-5948-1CA0-31D5-CF4FF9089BC5

Monitor X biedt alles in 1 monitoring oplossingen

Geschikt voor uiteenlopende situaties

Monitor X

Over Monitor X

Monitor X is een innovatief technologiebedrijf met de focus op monitoring en duurzaamheid. Onze X staat voor alles wat meetbaar is. Verduurzamen doen we samen. Door het verschaffen van inzicht stimuleren wij bewustwording en gedragsverandering. Ons monitoringsysteem is op vele wijzen toepasbaar, een daarvan is energieverbruik en -opwek. Monitor X levert een betaalbare monitoring oplossing waarmee o.a. gas, water en elektriciteit eenvoudig gemonitord wordt. Door een snelle(re) verduurzaming dragen wij bij aan een betere leefomgeving.

TOEPASSINGEN

Het monitoren van één locatie of honderden locaties met meerdere sensoren, alles is mogelijk. Toepassingen van het Monitor X platform in diverse projecten::

desktop icoon

ALLES-IN-1-MONITORING

Consumenten en bedrijven monitoren met Monitor X gas, water, elektriciteit en zonnepanelen in 1 applicatie. Met de gebruiksvriendelijke mobiele app en het web panel worden ook andere gezinsleden zich bewust van het verbruik. Energie besparen wordt makkelijker en leuker voor consumenten en bedrijven. Door bewuster om te gaan met je verbruik, spaar je het milieu en geld. Monitor X ontwikkelt een energieoverstapmodule waarmee je energiecontracten snel en eenvoudig vernieuwt. Wat uniek is, is dat historische data beschikbaar blijft..

toggles icoon

MONITOREN MEERDERE LOCATIES

Een GGZ-instelling met tientallen woningen voor o.a. begeleid wonen is veel tijd en geld kwijt met de controle van de maandelijkse facturen en de jaarafrekening van de energieleverancier. Met de betaalbare oplossing van Monitor X monitor enrapporteer je eenvoudig het energieen waterverbuik van alle gebouwen en locaties. Door inzicht in de data is implementatie van energiebesparende maatregelen eenvoudig..

solar energy icoon

ZONNEDAKEN EN -PARKEN

Bedrijven gespecialiseerd in het managen en onderhouden van grote zonnedaken en -parken willen de geprognotiseerde opbrengst behalen en de ROI garanderen. Daarnaast willen deze bedrijven direct gealarmeerd worden bij eventuele calamiteiten om veiligheidsrisico’s te minimaliseren. Monitor X ontwikkelt een betaalbare oplossing om de volledige installatie gedetailleerd te monitoren. Bedrijven kunnen de verzamelde data via een API-koppeling importeren in de eigen applicaties..

Wat biedt Monitor X

Het monitoren van één locatie of honderden locaties met meerdere sensoren, alles is mogelijk.

benefit-notes-icons

Dashboard

Een gebruiksvriendelijk dashboard waarin alle sensoren en locaties overzichtelijk zichtbaar zijn

benefit-notes-icons

Inzicht

Met het verkrijgen van inzicht wordt controleren en verbeteren van bedrijfsprocessen makkelijker

benefit-notes-icons

Alarmen

Met de alarmfunctie krijg je een melding op het dashboard, e-mail en/of sms. Je kan verschillende alarmen instellen

benefit-notes-icons

Displayview

Je bent duurzaam bezig en wilt je prestaties delen met medewerkers en klanten. Dat kan met de displayview functie

benefit-notes-icons

Installatie

Monitor X komt de hardware installeren en configureren. Je wordt volledig ontzorgt en kan gewoon door met je werk

benefit-notes-icons

MOCA

Bij urgente alarmen wil je direct actie ondernemen. Met de MOCA (Monitoring Operations Center Assistance) zorgt Monitor X dat je direct wordt gebeld

SOFTWARE TECHNOLOGIE

Monitor X biedt een full service monitoring platform en is expert in het efficiënt en betaalbaar oplossen van monitoring uitdagingen. Op ons flexibele platform kun je verschillende sensoren aansluiten. De X van Monitor X staat voor alles wat meetbaar is; van een simpele pulse sensor tot een helm die hersenactiviteit scant. Het universeel opgebouwde monitoring platform van Monitor X maakt de ondersteuning van (complexe) monitoring vraagstukken makkelijker dan ooit.

Monitor X app

MOBIELE APP VOOR REGISTRATIE

Met de mobiele app van het Monitor X platform sluit je nieuwe hardware op locatie binnen enkele minuten aan en registreer je die. Wij noemen dit Plug-Scan-Go.

SCREENVIEW

Bedrijven willen graag uitdragen dat ze aandacht hebben voor het milieu. Met onze Screenview oplossing presenteer je via een dashboard (in een openbare ruimte zoals een winkel, receptie of wachtkamer) hoeveel energie of CO2 is bespaard.

VEILIGE DATAOPSLAG

Monitor X heeft uitsluitend een e-mailadres nodig voor registratie in de app. Extra gegevens zijn niet nodig. Wel zo veilig! Monitor X is onafhankelijk en verkoopt geen data aan derden.

API KOPPELING MET EIGEN SYSTEMEN

Veel bedrijven ontwikkelen eigen software die aansluit bij hun bedrijfsprocessen. De verzamelde monitoringdata van het Monitor X platform kun je via een API-koppeling ontvangen. Hiermee blijven de eigen systemen ongewijzigd.

WEB PANEL VOOR INZICHT

Het overzichtelijke en gebruiksvriendelijke web panel: maakt monitoring en beheer van meerdere locaties en/of machines eenvoudig maakt monitoring en analyse op minuutniveau van verzamelde data mogelijk zorgt voor meldingen bij afwijkende waarden