• Solar4All USP 1
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Solar4All USP 3One stop solar shop voor installateurs
Loader image
634121F5-A81D-4135-0AB4-84C0DAAC9D17

Wago

Wago logo

Wago AC materialen

Wago bestaat al meer dan 70 jaar en heeft een voortdurende groei doorgemaakt. Het bedrijf biedt nu wereldwijd werk aan meer dan 9.000 toegewijde medewerkers. Of het nu gaat om de industrie, spoorweg- en energiebedrijven, de scheepvaart- en offshore-sector, of gebouw- en verlichtingstechnologie; de producten en oplossingen van Wago dragen bij aan veiligheid en efficiëntie. Met negen internationale productie- en verkooplocaties, 20 verkooporganisaties en aanwezigheid in meer dan 80 landen, zijn zij altijd dicht bij hun klanten, waar ze zich ook bevinden.

Lees verder
5 Producten

Wat zijn de voordelen van Wago AC materialen?

Ontdek het grote assortiment installatieklemmen en lasklemmen van Wago, perfect voor elektrische installatiebehoeften, zowel in de lasdoos als in de verdeler. Met de installatieklemmen van Wago heb je voor elke installatietaak het juiste product. Zo bespaar je zowel tijd als geld dankzij de directe aansluiting van massieve geleiders. Het voordeel van Wago AC materialen is dat ze eenvoudig en snel in gebruik zijn. Je hebt altijd de juiste klem voor elke bedradingstaak, een compact ontwerp voor een hoge aansluitdichtheid en overzichtelijke bedrading in zowel de schakelkast als in de doos. Zo garanderen ze een onderhoudsvrije installatie en een permanent veilige verbinding.

 

Wago lasklemmen online bestellen

Bestel AC materialen van Wago eenvoudig bij Solar4All, zoals hun hoge kwaliteit lasklemmen. Je kunt deze producten snel bestellen door een account aan te maken. Als je vragen hebt over deze materialen, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Ons team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste lasklemmen van Wago. Je kunt ook een kijkje nemen tussen onze Veelgestelde Vragen, mogelijk staat daar het antwoord op je vraag tussen. Voor directe ondersteuning zijn wij ook telefonisch bereikbaar op 088-2800100, of je kunt ons contactformulier invullen. Bij Solar4All zetten wij ons in voor professionele service en advies, en we streven ernaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent!