• Solar4All USP 1
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Solar4All USP 3One stop solar shop voor installateurs
Loader image
3107031F-CF23-6744-AAB2-5A6D56E51C87

Tigo

Tigo

Tigo optimizers

Tigo Energy is een leidende organisatie in Flex MLPE (Module Level Power Electronics). Door innovatieve oplossingen die energieproductie verhogen, veiligheid verbeteren en bedrijfskosten bij een zonnepaneel-installatie verlagen, heeft de organisatie veel grond gewonnen. Tigo is in 2007 opgericht in Sillicon Valley, Californië, met als doel de adoptie van zonne-energie door de hele wereld te versnellen. Momenteel is het hoofdkantoor van de organisatie nog steeds gevestigd in Californië en hebben ze kantoren en installaties over de hele wereld. Bij Solar4All verkopen we Tigo optimizers voor zonnepanelen.

Lees verder
1 Producten

Waarom kiezen voor power optimizers van Tigo?

Tigo optimizers zijn te combineren met vrijwel alle string omvormers en kunnen worden toegepast op vele soorten zonnepanelen. Dit maakt ze erg veelzijdig in gebruik. Je kunt zonnepanelen optimaal gebruiken in combinatie met de kleine en gebruiksvriendelijke producten van Tigo. Wanneer je een string omvormer installeert dan schakel je alle zonnepanelen in serie. Wanneer er schaduw valt op één van de zonnepanelen heeft dit invloed op de prestaties van de hele string. Een Tigo optimizer zorgt ervoor dat het paneel waar schaduw op valt niet de rest van de string ophoudt. Zo zet je de zonnepanelen in voor maximale efficiëntie. Let op: de power optimizers van Tigo werken samen met de meeste soorten omvormers, behalve die van SolarEdge. Ook zijn er de laatste tijd meldingen ontvangen dat Tigo optimizers niet altijd goed samenwerken met omvormers van Growatt. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met onze medewerkers voor advies.

 

Tigo optimizers online kopen

Ben jij een zonnepaneel installateur en ben je op zoek naar Tigo optimizers om het maximale uit jouw zonnepanelen te halen? Dan ben je bij Solar4All aan het juiste adres. Wij zijn een one stop solar shop met een uitgebreid assortiment aan producten voor elke zonnepaneel installatie. Als je een account aanmaakt kun je een bestelling plaatsen in onze webshop. Toch niet gevonden wat je zocht? Of heb je assistentie nodig bij het maken van jouw keuze? Geen probleem. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen op ons telefoonnummer: 088-2800100 of ons bereiken via het contactformulier. Neem ook eens een kijkje tussen onze Veelgestelde Vragen. Bij Solar4All staat professionele service en advies voorop en vinden wij het belangrijk dat je volledig geholpen bent!