• Solar4All USP 1Oplossingen voor iedere installateur
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld binnen 2 werkdagen op locatie
  • Solar4All USP 3Service op maat voor elke klant
  • Solar4All USP 4Ook altijd bereikbaar via WhatsApp

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen...

Loader image
D3989E1F-4AAC-9518-53A6-4CAF2443AFB2

Stäubli

Staubli

Stäubli DC materialen

Stäubli is een internationale organisatie die connectoren, robotica en textielproducten produceert. De organisatie opereert in 29 verschillende landen met wereldwijd meer dan 5.500 werknemers. Origineel kent de organisatie zijn oorsprong uit Horgen/Zurich, waar het in 1892 werd opgericht. Momenteel bevindt het hoofdkwartier van de organisatie zich in Zwitserland. Hiervandaan levert de organisatie innovatieve oplossingen voor de industriële sector in de hele wereld. Solar4All levert een aantal DC materialen van Stäubli.

Lees verder
8 Producten

Wat zijn de voordelen van Stäubli DC materialen?

Stäubli DC materialen zijn van hoge kwaliteit. Decennia aan ervaring en doorontwikkeling van haar producten heeft ervoor gezorgd dat het merk innovatieve bevestigingsmaterialen op de markt heeft gebracht. Stäubli is één van de marktleiders als het gaat om DC materialen en produceert snelle en krachtige connectoren. De DC materialen van Stäubli staan erom bekend kwalitatief, veilig, betrouwbaar en duurzaam te zijn. In het assortiment van Solar4All worden diverse producten van Stäubli aangeboden. Er worden zowel male als female connectoren verkocht. Deze zijn in verschillende variaties en afmetingen verkrijgbaar.

 

Stäubli DC materialen online bestellen?

Ben jij solar installateur en wil je Stäubli DC materialen bestellen bij Solar4All? Wij zijn een one stop solar shop voor zonnepaneel installateurs. In onze webshop vind je een ruim aanbod aan DC materialen, zowel van Stäubli als van andere merken. Maak een account aan om direct bij ons online te kunnen bestellen. Zijn er nog vragen? Neem eens een kijkje bij onze Veelgestelde Vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Vul dan ons contactformulier in of neem telefonisch contact op via 088-2800100. Bij Solar4All staat professionele service en advies voorop en vinden wij het belangrijk dat je volledig geholpen bent!