• Solar4All USP 1
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Solar4All USP 3One stop solar shop voor installateurs
Loader image
1B8968F0-2BF2-0BEA-DFC7-34E7A3C0522E

Spelsberg

Spelsberg

Spelsberg AC materialen

Spelsberg is een vooraanstaande speler in de internationale elektrotechnische sector en is voornamelijk actief op het gebied van elektro-installatie en behuizingstechnologie. Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van producten en systemen voor zowel elektrospeciaalzaken als industriële toepassingen. Ze worden beschouwd als een deskundige partner die oplossingen biedt voor diverse behuizingsgerelateerde uitdagingen. Spelsberg, met als slogan “veilig, inspirerend, groen”, staat al meer dan 119 jaar bekend om haar betrokkenheid bij veiligheid, hoogwaardige kwaliteit en technische excellentie. Bovendien beschikt het bedrijf over eigen testlaboratoria met VDE en UL-certificeringen.

Lees verder
4 Producten

Voordelen van Spelsberg AC materialen

Bij Spelsberg ben je aan het juiste adres als je kiest voor geteste veiligheid en hoogwaardige merkkwaliteit. Al meer dan een eeuw staat Spelsberg in de branche bekend om zijn hoogwaardige kabeldozen, verdelers en behuizingen, die een uitstekende kwaliteit en prijs-prestatieverhouding hebben. Hun catalogusprogramma omvat meer dan 5000 serieproducten, wat betekent dat ze aan bijna al je wensen kunnen voldoen.

 

AC materialen van Spelsberg online bestellen

Bij Solar4All kun je eenvoudig en snel Spelsberg AC materialen online bestellen. Als je op zoek bent naar verdelers, kabeldozen of klemmenstroken, kun je dit snel en gemakkelijk bestellen door een account aan te maken. Als je vragen hebt over de AC materialen van Spelsberg, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons toegewijde team staat klaar om je te assisteren bij het vinden van het juiste materiaal. Daarnaast kun je ook een kijkje nemen tussen onze Veelgestelde Vragen, mogelijk vind je daar al het antwoord op je vraag. Ook kun je ons telefonisch bereiken op 088-2800100 of gebruikmaken van ons contactformulier. Bij Solar4All streven we naar professionele service en advies, en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je tevreden bent!