• Solar4All USP 1
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Solar4All USP 3One stop solar shop voor installateurs
Loader image
7081EDA0-D90E-6221-BB5C-2762000AA005

Solarstell

Solarstell bevestigingsmateriaal zonnepanelen

Solarstell bevestigingsmateriaal zonnepanelen

Solarstell is een organisatie die bevestigingsmateriaal voor zonnepanelen levert voor ieder type dak en zonnepaneel. In 2022 in Solarstell overgegaan in Blubase. De producten van Solarstell zijn ontwikkeld in samenwerking met installateurs. Dit betekent dat de organisatie altijd op zoek is naar mogelijke verbeteringen voor hun montagesystemen. Dit zorgt ervoor dat de zonnepaneel installateur goede producten in handen heeft, maar dat deze ook gemakkelijk zijn in gebruik. Een Solarstell montagesysteem wordt zelf door Solarstell in Nederland geproduceerd. Er wordt hierdoor minder geschoven met halffabricaten en grondstoffen, waardoor de CO2-uitstoot flink beperkt wordt. Ook heeft de organisatie hierdoor goed zicht op de arbeidsomstandigheden.

Lees verder
37 Producten

Voordelen van een Solarstell montagesysteem (Blubase)

Bij een Solarstell montagesysteem staat kwaliteit voor een goede prijs voorop. Dat resulteert in kwalitatief hoogwaardige producten die voldoen aan alle NEN-normeringen en Eurocodes die noodzakelijk zijn voor een betrouwbaar systeem. Op al deze artikelen, die in Nederland geproduceerd worden, wordt een garantie geboden van 20 jaar. In het assortiment van Solar4All zijn diverse Solarstell bevestigingsmaterialen voor zonnepanelen opgenomen uit de Solarstell Connectlijn, zowel voor platte als schuine daken. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan achterplaten, ballastbakken, klemmen, rails en ankers.

 

Solarstell Connect bevestigingsmateriaal online bestellen?

Ben jij een solar installateur en ben je op zoek naar Solarstell Connect bevestigingsmateriaal voor zonnepanelen? Dan ben je bij Solar4All op de juiste plaats. Solar4All is een one stop solar shop voor installateurs. Op onze webshop vind je een breed assortiment aan producten voor de bevestiging van zonnepanelen, zoals een Solarstell montagesysteem. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor zonnepanelen, omvormers en DC materialen. Wanneer je online een account aanmaakt, kun je direct een bestelling bij ons plaatsen. Nog vragen? Neem dan een kijkje tussen onze Veelgestelde Vragen. Daarnaast staan onze medewerkers je graag vrijblijvend te woord. Wij zijn bereikbaar via het contactformulier of telefonisch via 088-2800100. Bij Solar4All staat professionele service en advies voorop en vinden wij het belangrijk dat je volledig geholpen bent!