• Solar4All USP 1
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Solar4All USP 3One stop solar shop voor installateurs
Loader image
7B7AD32E-0569-2605-6CC3-77D8D80D8364

Solar Construct

Solar Construct

Solar Construct bevestigingsmateriaal zonnepanelen

Solar Construct is een gerenommeerde Nederlandse fabrikant van bevestigingsmateriaal voor zonnepanelen. In 2022 is Solar Construct over gegaan in Blubase. Zij leveren innovatieve montagesystemen ter behoeven van het plaatsen van panelen. Solar Construct heeft altijd een geschikte oplossing voor zowel platte als schuine daken. De montagesystemen worden constant doorontwikkeld, waardoor ze veilig en effectief gebruikt kunnen worden voor een bevestiging van zonnepanelen. Met meer dan 10 jaar ervaring en een garantie van 20 jaar, zijn zij een betrouwbare partner voor bevestigingsmateriaal van zonnepanelen.

Lees verder
53 Producten

Voordelen van bevestigingsmateriaal van Solar Construct (Blubase)

Solar Construct maakt gebruik van unieke, slimme rotatiekoppelingen waarmee profielen aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Hierdoor is montage maarop één manier mogelijk. Dit maakt het simpel, snel en betrouwbaar maakt. Daarnaast zijn alle producten van Solar Construct gecertificeerd, waarmee ze 100% veiligheid garanderen. Omdat de systemen van aluminium gemaakt zijn, zijn ze ontzettend sterk en van hoge kwaliteit. Daarom komt Solar Construct bevestigingsmateriaal voor zonnepanelen met een garantie van 20 jaar. In het assortiment van Solar4All zijn diverse montagesystemen van Solar Construct opgenomen, zowel voor platte, lichthellende als schuine daken. Hierbij kun je denken aan achterplaten, montagerails, profielen, schroeven en nog veel meer.

 

Solar Construct bevestigingsmateriaal online kopen

Ben jij als solar installateur op zoek naar Solar Construct bevestigingsmateriaal voor zonnepanelen? Solar4All heeft voor jou de totaaloplossing. Wij zijn een one stop solar shop voor zonnepaneel installateurs. Met een uitgebreid assortiment hebben wij altijd de geschikte producten in huis voor jouw zonnepaneel installatie. Maak een account aan om direct online een bestelling bij ons te plaatsen. Nog vragen? Neem een kijkje tussen onze Veelgestelde Vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Onze medewerkers staan je graag vrijblijvend te woord om te helpen. Je kunt ons bereiken via het contactformulier of telefonisch via 088-2800100. Bij Solar4All staat professionele service en advies voorop en vinden wij het belangrijk dat je volledig geholpen bent!