• Solar4All USP 1
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Solar4All USP 3One stop solar shop voor installateurs
Loader image
6A727818-0710-F6C1-8912-654B0FDB51DE

Rolec

Rolec logo

Rolec laadpalen

Rolec is een Brits bedrijf met meerdere divisies en meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van elektronische apparatuur voor buiten. Door hun expertise in creëren van laadpalen van elektrische auto’s, zijn hun producten te vinden op enkele van ‘s werelds meest prestigieuze bestemmingen. Terwijl de vraag naar elektrische voertuigen en oplaadinfrastructuur groeit, blijft Rolec één van de grootste fabrikanten en leveranciers van laadpalen en laadpunten. Ze bieden robuuste laadoplossingen voor zowel particuliere als commerciële eigendommen. Of het nu gaat om grote bedrijven of kleine ondernemingen, ze hebben passende oplossingen voor bedrijven en organisaties van elke omvang en sector.

Lees verder
1 Producten

Voordelen van een Rolec laadpaal

Of het nu gaat om EV-laadoplossingen voor huizen, commerciële locaties, werkplekken of vloten, Rolec biedt een uitstekende service onder leiding van een team van toegewijde experts. Met een groot assortiment snelle AC- en DC-laadpalen staan ze bekend om het leveren van kosteneffectieve, schaalbare oplossingen die voldoen aan diverse budgetten en eisen. Het uitgebreide aanbod van Rolec laadpalen is een succes gebleken bij tal van bedrijven en organisaties, waarbij duizenden hebben gekozen voor hun slimme OCPP-compatibele backofficemanagementsysteem. Met een combinatie van OCPP-compatibele hardware en software heeft hun slimme technologie talloze vloten, openbare bestemmingen en werkplekken ondersteund bij hun elektrificatieplannen.

Met meer dan 15 jaar ervaring in de EV sector, bieden ze op hun laadpalen voor thuis 3 jaar garantie, goede klantenservice en een compatibiliteit met alle elektrische voertuigen. Hun producten zijn onder andere voorzien van automatische dynamische load balancing, energie tarieven gedreven opladen, 4G, Wifi, opladen via zonne-energie en de mogelijkheid om de Rolec laadpaal te delen met familie en vrienden.

 

Rolec laadpalen online bestellen

Ben je werkzaam als installateur en wil je Rolec laadpalen bestellen bij Solar4All? Ontdek ons uitgebreide assortiment laadpalen online. Maak een account aan bij Solar4All om online je bestelling te kunnen plaatsen. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan gerust een kijkje tussen onze Veelgestelde Vragen. Staat je vraag er niet tussen? Vul ons contactformulier in, of bel ons op 088-2800100. Bij Solar4All staat professionele service en advies voorop, en streven we ernaar om je volledig te ondersteunen bij al je laadoplossingen!