• Solar4All USP 1Oplossingen voor iedere installateur
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld binnen 2 werkdagen op locatie
  • Solar4All USP 3Service op maat voor elke klant
  • Solar4All USP 4Ook altijd bereikbaar via WhatsApp

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen...

Loader image
B1E518CC-7B71-CD74-A251-E7330AC69C7D

Recom

Recom zonnepanelen

Recom zonnepanelen

Recom is een in Frankrijk gevestigd bedrijf in duurzame energie en is een gevestigde naam in de wereldwijde zonne-energiesector. Recom produceert zonnepanelen, zonnecellen, omvormers, hybride opslagsystemen, batterijen en EV-laders. Recom is een toonaangevende en Bloomberg Tier 1 PV-module fabrikant in Europa met een verkoop van meer dan 3GW zonnepanelen in meer dan 100 landen. Bij Solar4All voeren we verschillende Recom zonnepanelen. Ze bieden full black panelen die garant staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Lees verder
2 Producten

Voordelen van een Recom zonnepaneel

Recom zonnepanelen leveren uitstekende prestaties, zowel bij helder zonlicht als bij bewolkte omstandigheden, en bieden een betrouwbare en consistente opbrengst. Ook zijn de zonnepanelen ontworpen om een hoge efficiëntie te leveren. Recom panelen zijn gemaakt met hoogwaardige materialen. Ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen extreme weersomstandigheden en fysieke belasting, wat zorgt voor een duurzaam product. Een ander voordeel van Recom is dat zij technische ondersteuning bieden. Bovendien worden de PV panelen geleverd met een product- en outputgarantie tot 25 jaar. Naast functionele voordelen hebben de zonnepanelen ook een aantrekkelijk design. Recom zonnepanelen zijn slank waardoor ze zeer goed op diverse daken passen.

 

Recom’s hoge kwaliteits- en financiële criteria

Recom is een toonaangevende Bloomberg Tier 1 PV-module fabrikant in Europa. Daardoor voldoet het bedrijf aan hoge kwaliteits- en financiële criteria. De producten worden gewaardeerd als betrouwbaar en hoogwaardig. Een Tier 1 zonnepanelen fabrikant ontwerpt en produceert zijn eigen PV-modules, die zijn getest en geoptimaliseerd voor prestaties en betrouwbaarheid. Het is belangrijk om te onthouden dat de ranking als Tier 1 niet alleen de kwaliteit van de PV-modules weerspiegelt, maar ook de financiële stabiliteit en duurzaamheid van het bedrijf. Dit betekent dat Recom niet alleen betrouwbare producten levert, maar ook in staat is om deze producten op de lange termijn te ondersteunen en verbeteren.

 

Recom zonnepanelen online kopen

Ben jij als solar installateur op zoek naar Recom zonnepanelen? Solar4All heeft voor jou de totaaloplossing. Wij zijn een one stop solar shop voor zonnepaneel installateurs. Met een uitgebreid assortiment zonnepanelen hebben wij altijd de geschikte producten in huis voor jouw zonnepaneel installatie. Maak een account aan om direct online een bestelling bij ons te plaatsen. Nog vragen? Neem een kijkje tussen onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Onze medewerkers staan je graag vrijblijvend te woord om te helpen. Je kunt ons bereiken via het contactformulier of telefonisch via 088-2800100. Bij Solar4All staat professionele service en advies voorop en vinden wij het belangrijk dat je volledig geholpen bent!