• Solar4All USP 1Oplossingen voor iedere installateur
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld binnen 2 werkdagen op locatie
  • Solar4All USP 3Service op maat voor elke klant
  • Solar4All USP 4Ook altijd bereikbaar via WhatsApp

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen...

Loader image
CEDD8B54-CC9F-F2F1-B310-8D316149C546

Ratio

Ratio Electric

Ratio Electric laadpalen

Ratio Electric is een Nederlands bedrijf dat in 1960 opgericht is. Zij houden zich onder andere bezig met het ontwikkelen van laadoplossingen voor voertuigen, zoals Ratio laadpalen en Ratio laadkabels. Hun producten worden in Nederland gemaakt en geleverd in Europa en daarbuiten. Zij leveren laadpalen voor thuis en zakelijk gebruik, diverse laadkabels (type 1 en type 2) en accessoires. In het assortiment van Solar4All vind je een greep uit dit aanbod laadoplossingen.

Lees verder
13 Producten

Voordelen van een Ratio laadpaal

Er zijn verschillende Ratio laadpalen te krijgen, zowel voor thuis als zakelijk gebruik. Ze bieden varianten die met een app komen, maar ook zonder. De laadpalen die Ratio Electric biedt zijn de Ratio Start, Ratio Solid, Ratio Smart en Ratio Solar. De Smart en Solar laders kunnen via de app optimaal ingeregeld en bediend worden op afstand. Ze bieden controle en inzicht over je laadbeurten. Met de Ratio Solar laad je daarnaast jouw elektrische auto thuis of op het werk op via je eigen zonnepanelen of via het net. Ideaal dus als je op het dak van jouw klant ook zonnepanelen geïnstalleerd hebt! De Ratio Solid en Start laadpalen werken simpel zonder app of pasje, volgens het Plug & Charge principe. Daarnaast bieden ze laadkabels voor elk type auto, type 1 en type 2. Een mobiele autolader die past op gangbare stopcontacten, vind je ook in hun assortiment. Zo kun je altijd wel ergens laden! Tot slot biedt Ratio Electric ook diverse accessoires zoals montagepalen, wandhouders, adapters en stekkers.

 

Ratio laadkabel en Ratio laadpaal kopen bij Solar4All

Ben jij installateur en wil je graag Ratio laadpalen kopen? Dan ben je bij Solar4All aan het juiste adres. In onze webshop vind je diverse laadkabels, accessoires en laadpalen van Ratio Electric in het assortiment. Benieuwd wat we jou kunnen bieden? Maak dan online een account aan of neem contact op via ons contactformulier. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op 088-2800100. Als je nog vragen hebt, kun je ook eens een kijkje tussen onze Veelgestelde Vragen. Bij Solar4All staat professionele service en advies voorop en vinden wij het belangrijk dat je volledig geholpen bent!