• Solar4All USP 1
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Solar4All USP 3One stop solar shop voor installateurs
Loader image
AEB95954-26CA-E6E8-D6D1-3F757D3BA1D9

Pipelife

Pipelife logo

Pipelife AC materialen

Pipelife is één van de grootste producenten van kunststof leidingsystemen in Europa sinds 1947. Het bedrijf is ontstaan uit de samenvoeging van de bedrijven Draka Plastics en Polva Nederland, oorspronkelijk bekend als Draka Polva. Pipelife Nederland telt meer dan 230 toegewijde medewerkers en maakt deel uit van Pipelife Group, een divisie van Wienerberger AG. Ze hebben 26 vestigingen verspreid over Europa en Verenigde Staten, met meer dan 2600 medewerkers. Hun hoofdkantoor is gevestigd in Wenen.

Lees verder
3 Producten

Wat zijn de voordelen van Pipelife AC materialen?

Pipelife vervaardigt en levert een uitgebreid assortiment op maat gemaakte kunststof leidingsystemen, buizen, accessoires en intelligente oplossingen. Elke dag komen mensen, bewust of onbewust, in aanraking met Pipelife producten. Daarnaast wordt hun vooraanstaande positie in de industrie versterkt door de inzet voor duurzaamheid, toepasbaarheid en eenvoudige installatie. De focus op toepasbaarheid en eenvoudige installatie weerspiegelt Pipelife’s inzet om de werkzaamheden van professionals in de bouw- en installatiesector te vergemakkelijken. De producten zijn ontworpen met het oog op efficiëntie en gebruiksgemak, wat resulteert in snellere installatietijden en lagere kosten voor projecten.

 

Buizen van Pipelife online kopen bij Solar4All

Bij Solar4All is het mogelijk om AC materiaal van Pipelife te bestellen. Ben je op zoek naar buizen? Dan kun je deze bestellen door een account aan te maken. Als je vragen hebt over het AC materiaal van Pipelife, neem dan gerust contact met ons op. Ons team helpt je graag verder bij het vinden van de juiste buizen. Je kunt ook gerust een kijkje nemen tussen onze Veelgestelde Vragen, want hier kan het antwoord op je vraag wellicht ook tussen staan. Daarnaast kun je ons telefonisch bereiken via 088-2800100 of via ons contactformulier. Bij Solar4All vinden wij professionele service en advies belangrijk, dus wij zorgen dat je altijd tevreden bent met je aankoop!