• Solar4All USP 1
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Solar4All USP 3One stop solar shop voor installateurs
Loader image
7105CAC9-FA50-3BAA-5E21-19BD3C80EE19

Orbis

Orbis

Orbis laadpalen

Orbis is een producent van elektrisch materiaal gericht op het managen van energie en efficiency. De organisatie bestaat al 60 jaar en opereert in meer dan 60 verschillende landen. Het bedrijf heeft vier productiecentra in de Europese Unie. De slogan van Orbis luidt ‘’intelligent energy’’ en daarmee leveren zij een breed pallet aan producten gerelateerd aan hernieuwbare energie. De organisatie levert in Nederland voornamelijk laadpalen. Een laadpaal wordt gebruikt om een elektrische auto van stroom te voorzien. Orbis levert diverse soorten laadpalen. In ons assortiment is vooral de Viaris Uni lijn te vinden, waar verschillende uitvoeringen en kleuren van verkrijgbaar zijn.

Lees verder
21 Producten

Orbis Viaris Uni laadpalen

In het assortiment van Solar4All vind je diverse laadpalen van Orbis. Deze vallen bijna allemaal onder de Viaris Uni laadpaal series. Hierin wordt nog onderscheid gemaakt tussen 1-fase en 3-fase laadpalen. Ook het aantal kilowatt en het aantal Ampère kan per laadpaal verschillen. Zo bieden wij laadpalen aan van 3,7-7,4 kW en 11-22 kW. De 1-fase laadpalen zijn 32A en de 3-fase laadpalen zijn 3x32A. De Viaris Uni series zijn ontworpen met een robuuste behuizing en IP54 bescherming. Door deze bescherming zijn de laadpalen waterdicht, waardoor ze lang buiten kunnen blijven hangen. De Orbis Viaris Uni laadpalen worden standaard geleverd met een blauw frame, maar zijn ook beschikbaar in het groen, rood, zwart en wit.

 

Orbis laadpalen bij Solar4All kopen

Ben jij installateur en wil je graag Orbis laadpalen bestellen? Dan ben je bij Solar4All aan het juiste adres. In onze webshop vind je diverse laadpalen van Orbis in het assortiment, zoals de Viaris Uni laadpalen. Benieuwd wat wij te bieden hebben? Maak dan online je een account aan of neem contact op via ons contactformulier. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op 088-2800100 tijdens kantooruren. Neem ook eens een kijkje tussen onze Veelgestelde Vragen. Bij Solar4All staat professionele service en advies voorop en vinden wij het belangrijk dat je volledig geholpen bent!