• Solar4All USP 1
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Solar4All USP 3One stop solar shop voor installateurs
Loader image
37A24763-064C-F2C1-5CEE-75366219CA3C

Longi Solar

Longi Solar

Longi Solar zonnepanelen

Longi Solar is een wereldwijde producent van hoge kwaliteit zonnepanelen. De organisatie is in 2000 opgericht en heeft in 2020 een omzet van 8.416 miljard dollar. Dit maakt Longi Solar één van de grootste organisaties op het gebied van zonnepaneel productie wereldwijd. Wat Longi Solar zonnepanelen met name bijzonder maakt, is dat de productie van wafers, oftewel zonnecellen zelf gedaan wordt. Waar andere solar fabrikanten hun cellen inkopen, zijn zij verantwoordelijk voor hun eigen productie. Met meer dan 17.000 medewerkers in 12 landen is deze wereldspeler de echte nummer één in de productie van monokristallijne efficiënte PERC zonnecellen.

Lees verder
2 Producten

Voordelen van Longi zonnepanelen

Longi Solar zonnepanelen zijn van de hoogste kwaliteit. Er wordt gebruik gemaakt van bifacial PERC zonnecellen, waardoor de cellen aan beide kanten energie op kunnen nemen. Door de lage vermogens-temperatuurcoëfficiënten, lage werktemperatuur en nieuwe technologieën, leiden Longi zonnepanelen tot een hoge energieopbrengst. Door het unieke parallelle design hebben de halve cel modules nog steeds een energieopbrengst van 50% in omstandigheden van schaduw. Bijvoorbeeld bij zonsondergang of zonsopkomst, wanneer de zonnepanelen portrait geïnstalleerd zijn. De Longi Solar monokristallijne panelen presteren goed in een omgeving met weinig lichtinval. Hierbij kun je denken aan bewolkte dagen, zonsopkomst en zonsondergang. Longi Solar panelen zijn toepasbaar voor zowel kleine platte en schuine daken als grote zakelijke projecten. Met een productgarantie van 12 jaar en een vermogensgarantie van 25 jaar zit je met Longi Solar zonnepanelen sowieso goed.

 

Longi Solar zonnepanelen kopen

Ben jij een solar installateur en wil je graag Longi Solar zonnepanelen online kopen? In onze webshop kun je Longi zonnepanelen gemakkelijk kopen in diverse afnames. Maak een account aan om direct bij ons te kunnen bestellen. Heb je nog vragen over welke zonnepanelen het beste bij jouw installatie passen? Bekijk dan onze Veelgestelde Vragen. Nog steeds vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons on via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via: 088-2800100. Bij Solar4All staat professionele service en advies voorop en vinden wij het belangrijk dat je volledig geholpen bent!