• Solar4All USP 1
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Solar4All USP 3One stop solar shop voor installateurs
Loader image
39298115-8CE5-8AFD-7682-02128AE7E94D

Kopp

Kopp logo

Kopp AC materialen

Kopp is een vooraanstaande Duitse fabrikant die een breed scala aan schakelmateriaal in diverse uitvoeringen ontwikkelt en produceert. Hierdoor bieden ze een uitgebreid assortiment duurzame producten voor zowel consumenten als elektrotechnische installateurs. De schakelaarprogramma’s, elektronica en elektrisch installatiemateriaal van Kopp hebben sinds 1927 een solide reputatie opgebouwd als hoogwaardige en betrouwbare elektrische installatieproducten. Daarom staat Kopp garant voor de kwaliteit van al hun componenten met een garantieperiode van meer dan 20 jaar.

Lees verder
3 Producten

Wat zijn de voordelen van Kopp AC materialen?

Kopp’s assortiment AC materialen biedt een reeks belangrijke voordelen. Als gerenommeerde fabrikant staan ze bekend om betrouwbaarheid en duurzaamheid. Hun diverse uitvoeringen van schakelmateriaal, zoals stopcontacten en gietmofpakketten, zijn zowel esthetisch als functioneel. Ook zijn ze geschikt voor zowel consumenten als professionele elektrotechnische installateurs. Kopp benadrukt duurzaamheid en biedt een garantie van meer dan 20 jaar op al hun componenten. Dit versterkt gemoedsrust en vertrouwen in de investering van klanten. Met hun jarenlange ervaring en expertise in elektrische installaties biedt Kopp AC materialen voor hoogwaardige oplossingen die voldoen aan de nieuwste normen en technologische ontwikkelingen. Dit maakt Kopp een veelzijdige keuze met een sterke reputatie in de branche.

 

Kopp AC materialen bestellen bij Solar4All

Bij Solar4All kun je AC materialen van Kopp bestellen. Als je op zoek bent naar stopcontacten of gietmofpakketten, dan kun je gemakkelijk een bestelling plaatsen door eerst een account aan te maken. Mocht je vragen hebben over het AC materiaal van Kopp, neem gerust contact met ons op. Ons team helpt je namelijk graag verder bij het vinden van het juiste materiaal. Je kunt ook een kijkje nemen tussen onze Veelgestelde Vragen, want hier kan het antwoord op je vraag tussen staan. Daarnaast kun je ons telefonisch bereiken via 088-2800100 of via ons contactformulier. Bij Solar4All vinden wij professionele service en advies belangrijk, dus wij zorgen dat je altijd tevreden bent!