• Solar4All USP 1
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Solar4All USP 3One stop solar shop voor installateurs
Loader image
92EB29AA-0F58-FE6D-9F68-6E75228F50B0

JMV

JMV logo

JMV AC materialen

JMV is een dochteronderneming van Hemmink B.V. en dé specialist op het gebied van elektrotechnisch bevestigingsmateriaal. Met tientallen jaren aan ervaring in de installatietechniek biedt JMV een uitgebreid assortiment metalen en kunststof bevestigingsmaterialen die perfect aansluiten op de specifieke behoeften van klanten. Naast bevestigingsmateriaal vervaardigt JMV ook stansdelen en aardingsmaterialen voor industriële toepassingen.

Lees verder
1 Producten

Voordelen van JMV AC materialen

Bij JMV staat innovatie hoog in het vaandel, wat duidelijk tot uiting komt in het assortiment. Ze bieden een breed scala aan producten, waaronder zadels, diverse klemmen (inclusief aardings- en bevestigingsklemmen, metaalschroeven, spijkerclips en tal van andere innovatieve oplossingen. Met JMV ben je verzekerd van hoogwaardige elektrotechnische bevestigingsoplossingen die voldoen aan de eisen van de moderne industrie.

Naast bevestigingsmaterialen voorziet JMV ook in aardingsproducten. Aardingsapparatuur is van vitaal belang voor installatie, aangezien een correcte aarding zorgt voor veilig en optimaal functioneren. Deze producten worden in diverse situaties toegepast. Een JMV aansluitblok aarde, ook wel bekend als een aardingsblok, is een essentieel component in elektrische installaties. Dit blok is speciaal ontworpen om de aardingsverbindingen in een elektrisch systeem te vereenvoudigen en te optimaliseren. De aarding is een cruciaal aspect van elektrische veiligheid, omdat het helpt om elektrische schokken te voorkomen en de integriteit van het elektrische systeem te handhaven.

 

JMV aansluitblokken bestellen bij Solar4All

Bij Solar4All kun je aansluitblokken van JMV bestellen. Als dit is wat je zoekt, dan kun je een bestelling bij ons plaatsen nadat je een account aangemaakt hebt. Mocht je vragen hebben over AC materialen van JMV, neem dan gerust contact met ons op. Ons team helpt je graag verder bij het vinden van het juiste AC materiaal. Neem ook gerust een kijkje tussen onze Veelgestelde Vragen, want hier kan het antwoord op je vraag tussen staan. Ook kun je ons telefonisch bereiken via 088-2800100 of via ons contactformulier. Bij Solar4All vinden wij professionele service en advies belangrijk, dus wij zorgen dat je altijd tevreden bent!