• Solar4All USP 1
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Solar4All USP 3One stop solar shop voor installateurs
Loader image
2A4F8404-AEDA-FFFB-0B88-8D26A3A2C15A

Jinko Solar

Jinko Solar

Jinko zonnepanelen

Jinko Solar is een Chinese producent van zonnepanelen en staat bekend om zijn beroemde en innovatieve, fotovoltaïsche zonnepanelen van sterke kwaliteit. Sinds 2006 is het bedrijf al een grote speler als fabrikant van schone zonnepanelen. Jinko zonnepanelen maken gebruik van slimme technieken die al 20 jaar garant staan voor schone energie. Jinko Solar is verder het eerste bedrijf dat een ‘verticaal geïntegreerde’ productiecapaciteit heeft opgezet, zodat de verwerking van siliciummateriaal snel en effectief omgezet kan worden tot de productie van cellen en panelen. Mede door deze technologie en de ruim duizend specialistische medewerkers, heeft Jinko Solar verschillende onderscheidingen mogen ontvangen voor haar werk.

Lees verder
3 Producten

Wat zijn de voordelen van Jinko Solar?

Jinko Solar streeft naar het aanbieden van een totaaloplossing voor schone energie en daarbij marktleider worden. Dit doen ze voornamelijk door de productie van fotovoltaïsche zonnepanelen. De fotovoltaïsche cel is de elektronische basiscomponent van het systeem. Het gebruikt het foto-elektrisch effect om de elektromagnetische golven (straling) die door de zon worden uitgezonden, om te zetten in elektriciteit. Meerdere aan elkaar gekoppelde cellen vormen een fotovoltaïsche zonnemodule of collector en deze modules vormen samen een zonne-installatie. Verder hebben Jinko zonnepanelen als voordeel dat ze beschikbaar zijn als half-cel en full-cel paneel. Een half-cel paneel zorgt voor een verbeterde schaduwrespons, terwijl full-cel dit niet heeft.

 

Jinko Solar zonnepanelen online bestellen

Wanneer je Jinko Solar zonnepanelen online wil bestellen, ben je bij Solar4All aan het juiste adres. Als one stop solar shop hebben wij verschillende zonnepanelen in huis voor installateurs. Wanneer je een account aanmaakt, kun je bij ons bestellingen plaatsen. Als je voor 12.00 uur een bestelling plaatst, heb je jouw producten meestal binnen twee werkdagen al op de juiste locatie. Ben je er nog niet helemaal over uit welke producten het beste bij jouw installatie passen? Geen zorgen. Ons personeel staat graag klaar om je vrijblijvend te helpen. Wij zijn bereikbaar via het contactformulier of via ons telefoonnummer: 088-2800100. Neem ook eens een kijkje tussen onze Veelgestelde Vragen. Bij Solar4All staat professionele service en advies voorop en vinden wij het belangrijk dat je volledig geholpen bent!