• Solar4All USP 1Oplossingen voor iedere installateur
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld binnen 2 werkdagen op locatie
  • Solar4All USP 3Service op maat voor elke klant
  • Solar4All USP 4Ook altijd bereikbaar via WhatsApp

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen...

Loader image
7BED79A2-3801-1951-098A-34CF7AA22160

JA Solar

JA Solar

JA Solar zonnepanelen

JA Solar is een zonnepanelen fabrikant die begonnen is in 2005. Met meer dan 25.000 werknemers en 33.000 klanten wereldwijd is het één van de grootste aanbieders van zonnepanelen. Het bedrijf is vernoemd in de ‘Global Top 500 New Energy Enterprises’ en de ‘Fortune China 500’ voor een aantal opeenvolgende jaren. Het bedrijf is gevestigd in China, maar heeft kantoren in o.a. Duitsland, Japan en de Verenigde Staten. Er wordt jaarlijks zo’n 3,2 gigawatt aan vermogen geproduceerd door het bedrijf, wat het de grootste solar fabrikant ter wereld maakt. In het assortiment van Solar4All vind je diverse JA Solar zonnepanelen.

Lees verder
2 Producten

Voordelen van JA Solar panelen

JA Solar zonnepanelen zijn altijd gemaakt van 100% eigen cellen. Dat is een belangrijk voordeel voor deze producten, omdat weinig andere aanbieders daarin slagen. Hierdoor heeft JA Solar volledige controle over de kwaliteit van hun producten, zodat deze aan de hoogste standaarden kunnen voldoen. Wat de JA Solar panelen bijzonder maakt, is de nanostructuur fluoride AR-coating van het glas, net als de KPF-achterzijdefolie op de modules van JA Solar. Dit garandeert hoge kwaliteit, voor een hoge opbrengst aan elektriciteit uit het beschikbare zonlicht. JA Solar staat bekend om de goede kwaliteit. Hiervoor staan ze zelf dan ook garant. Met een productgarantie van 12 jaar en een opbrengstgarantie van 25 jaar ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit. De JA Solar zonnepanelen hebben gemiddeld een korte terugverdientijd door een optimaal rendement.

 

JA Solar zonnepanelen online kopen

Ben jij zonnepaneel installateur en ben je op zoek naar JA Solar zonnepanelen? Dan hebben wij bij Solar4All de oplossing voor jou. Wij zijn een one stop solar shop voor solar installateurs, met een uitgebreid assortiment. In onze webshop vind je diverse PV-panelen, zoals de JA Solar 380 WP en JA Solar 365 WP panelen die gemaakt zijn van 100% eigen cellen. Als je online een account aanmaakt, kun je direct in onze webshop bestellen. Heb je nog vragen over een zonnepaneel installatie? Kijk dan eerst even door onze Veelgestelde Vragen. Is jouw vraag nog niet beantwoord? Schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen via ons contactformulier of op ons telefoonnummer: 088-2800100. Bij Solar4All staat professionele service en advies voorop en vinden wij het belangrijk dat je volledig geholpen bent!