• Solar4All USP 1
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Solar4All USP 3One stop solar shop voor installateurs
Loader image
CD936CF9-66C1-A65E-EBF3-0C9AAB79AFC2

Hoypower

Hoypower logo

Hoypower thuisbatterijen

Hoypower is onderdeel van Hoymiles, een wereldleidende leverancier van micro-omvormers, hybride omvormers en elektronische systemen. Ze leiden niet alleen de wereldwijde energie-industrie in het omarmen van innovatieve, baanbrekende technologieën en producten, maar hebben ook veilige, kosteneffectieve, schaalbare en betrouwbare energieopslagsystemen gelanceerd. Deze thuisbatterijen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van commerciële en industriële, residentiële, nuts- en microgrid-toepassingen. In de productiefaciliteit van Hoypower staat hun wereldwijde verkoopfrontlinie klaarstaat om klanten over de hele wereld te voorzien van efficiënte, betrouwbare oplossingen en hoogwaardige service.

Lees verder
7 Producten

Voordelen van een Hoypower thuisaccu

Hoypower biedt een uitgebreid assortiment aan producten en diensten om te voldoen aan de diverse behoeftes van klanten, waaronder zeer efficiënte thuisbatterijen, geavanceerd energiebeheer en complete oplossingen. Deze producten en diensten worden gekenmerkt door de nieuwste technologieën en een ongekende kwaliteit, waardoor klanten kunnen profiteren van betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Hoypower thuisbatterijen zijn stapelbaar en bieden 10 jaar garantie. Ze kunnen op een breed gamma aan omvormers aangesloten worden en zijn gemakkelijk te installeren. Er worden hoge kwaliteit batterijcellen gebruikt die een hoge thermische stabiliteit en prestaties bieden. Met de thuisaccu’s kan onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet gecreëerd worden. Ze hebben een minimalistisch design en IP55 rating, waardoor ze zowel binnen als buiten geïnstalleerd kunnen worden. Een Hoypower batterij voor zonnepanelen ondersteunt Wifi, Bluetooth en kan ook bij lage temperaturen gebruikt worden. Het is erg gemakkelijk om het systeem uit te breiden met meer opslagcapaciteit.

 

Hoypower thuisbatterijen bestellen

Ben je werkzaam als installateur en wil je Hoypower thuisbatterijen bestellen bij Solar4All? Ontdek ons uitgebreide assortiment thuisaccu’s. Maak een account aan om online bij ons te kunnen bestellen. Heb je vragen? Raadpleeg dan onze Veelgestelde Vragen, vul ons contactformulier in, of bel ons op 088-2800100. Bij Solar4All staat professionele service en advies voorop, en streven we ernaar om je volledig te ondersteunen bij al je energieopslagbehoeften!