• Solar4All USP 1
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Solar4All USP 3One stop solar shop voor installateurs
Loader image
FFF02E67-B680-6D6F-8B23-F67BD9CF6A4D

Hoymiles

Hoymiles

Hoymiles omvormers

Hoymiles is in 2012 opgericht door Bo Yang en Yi Zhao, die studeerden aan de universiteit van Zhejiang. Hoymiles is begonnen met de missie om goede technologie meer impact te laten hebben, de kosten te verlagen en het beschikbaar te maken voor meer mensen. In 2013 begon de organisatie een research & development samenwerking met het Japanse bedrijf Fuji Electric. Eén jaar erna, in 2014, zijn de Hoymiles micro-omvormers  gecertificeerd met de CSA, SAA en CQC-certificaten. In 2018 heeft de organisatie een bijdrage geleverd aan het schrijven van de ‘national energy industry-standard of PV on-grid microinverters and optimizers (NB/T 42142-2018 & NB/T 42143-2018)’.

Lees verder
32 Producten

Waarom micro-omvormers van Hoymiles?

Hoymiles heeft een breed aanbod aan micro-omvormers voor je zonnepaneel installatie. De organisatie biedt diverse opties, van één tot zes panelen die gekoppeld zijn aan één enkele micro-omvormer. Deze Hoymiles micro-omvormers zetten Direct Currect (DC) stroom om in bruikbare Alternating Current (AC) stroom. Ze hebben een breed assortiment aan omvormers die gemakkelijk te installeren zijn. Hoymiles omvormers zijn ontworpen en ingericht voor gemakkelijke monitoring. Ze leveren een efficiëntie tot 99,8% en zijn hiermee van de hoogste kwaliteit. De micro-omvormers van Hoymiles hebben een EN50549-1:2019 certificatie en een California Rule 21 certificatie.

 

Een Hoymiles micro-omvormer online kopen

Ben jij een zonnepaneel installateur en op zoek naar een Hoymiles omvormer? Zoek dan niet verder. Solar4All is een one stop solar shop die alles biedt wat een solarteur nodig heeft. Van zonnepanelen tot omvormers en bevestigingsmateriaal, wij hebben het in ons assortiment. Zo hebben wij ook een breed assortiment aan Hoymiles micro-omvormers opgenomen. Wanneer je een account aanmaakt kun je direct producten aanschaffen op onze website. Heb je nog niet gevonden wat je zoekt of heb je nog vragen? Neem dan een kijkje tussen onze Veelgestelde Vragen of neem vrijblijvend contact met ons op. Je kunt ons bereiken via het contactformulier of via ons telefoonnummer 088-2800100 tijdens kantooruren. Bij Solar4All staat professionele service en advies voorop en vinden wij het belangrijk dat je volledig geholpen bent!