• Solar4All USP 1Oplossingen voor iedere installateur
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld binnen 2 werkdagen op locatie
  • Solar4All USP 3Service op maat voor elke klant
  • Solar4All USP 4Ook altijd bereikbaar via WhatsApp

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen...

Loader image
C890B690-43B3-B15F-B57B-758696D6D271

Hesotec

Hesotec logo

Hesotec Electrify laadpalen

Hesotec produceert onder de naam Hesotec Electrify laadpalen voor elektrische voertuigen. Het bedrijf heeft zich de afgelopen jaren gepositioneerd als een betrouwbare partner voor zowel particuliere als zakelijke klanten die op zoek zijn naar hoogwaardige en duurzame laadoplossingen. Hesotec wil elektromobiliteit actief promoten en de wereld duurzamer maken. Zij werken dagelijks aan het ontwerpen van slimme oplossingen die praktisch, gebruiksvriendelijk en technisch vernieuwend zijn en tegelijkertijd voldoen aan de hoogste ontwerpeisen. Duurzaamheid staat centraal in alles wat ze bij Hesotec Electrify doen. Sinds 2010 is dan ook hun productie duurzaam. Hiervoor gebruiken ze zonne-energie; 88% daarvan produceren ze zelfs door hun eigen zonnepanelen.

Lees verder
15 Producten

Voordelen van Hesotec laadpalen

Hesotec laadpalen passen perfect bij moderne architectuur en zijn tegelijkertijd eenvoudig en tijdloos genoeg om voor monumentale panden te plaatsen. En dankzij de opties zijn ze visueel integreerbaar, zodat ze overal passen. Hun doel was om laadoplossingen te ontwikkelen die zowel optisch als technisch zeer hoogwaardig zijn, en dat is gelukt! Bovendien zijn Hesotec Electrify laadpalen gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te installeren en gebruiken, waardoor ze ideaal zijn voor thuisgebruik, op kantoor of in openbare ruimtes. Daarnaast zijn ze uitgerust met geavanceerde technologieën en innovatieve functies om de laadervaring te optimaliseren. Denk hierbij aan ambient LED verlichting, roestvrij stalen behuizingen, RFID, LAN en mogelijkheden tot een eigen ontwerp. Ze hebben 11 kW en 22 kW vloermodel- en wallbox laadpalen in hun assortiment. Ze zijn weerbestendig en hebben een lange levensduur. Meer informatie over Hesotec’s producten vind je hier.

 

Laadpalen van Hesotec Electrify bij Solar4All kopen

Ben jij installateur en wil je graag Hesotec laadpalen bestellen? Dan ben je bij Solar4All aan het juiste adres. In onze webshop vind je diverse laadpalen van Hesotec Electrify in het assortiment. Benieuwd wat we jou kunnen bieden? Maak dan online een account aan of neem contact op via ons contactformulier. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op 088-2800100 tijdens kantooruren. Neem eens een kijkje tussen onze Veelgestelde Vragen als je nog vragen hebt. Bij Solar4All staat professionele service en advies voorop en vinden wij het belangrijk dat je volledig geholpen bent!