• Solar4All USP 1Oplossingen voor iedere installateur
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld binnen 2 werkdagen op locatie
  • Solar4All USP 3Service op maat voor elke klant
  • Solar4All USP 4Ook altijd bereikbaar via WhatsApp

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen...

Loader image
DDBD134D-6C52-CEE9-DD11-BCA4E2EB0E88

Hekon

Hekon logo

Hekon AC materialen

Hekon is een familiebedrijf dat hun bestaansrecht al meer dan 25 jaar heeft bewezen. Dankzij de consistente focus op het leveren van kwaliteit zijn ze uitgegroeid tot dé producent van kunststof bevestigingsmaterialen voor de installatietechniek. Daarnaast spelen ze ook een grote rol in de zonwering-, rolluik- en fietsindustrie. Bij Hekon bewaken ze hun goede reputatie door constant aandacht te geven aan zowel de producten als het productieproces. Het volledig geautomatiseerde proces stemmen ze af op de laatste technische ontwikkelingen, geïnspireerd op het cradle-to-cradle principe: produceren zonder enig restafval door het hergebruik van basismateriaal.

Lees verder
2 Producten

Voordelen van Hekon AC materialen

De producten van Hekon zijn voorzien van verschillende keurmerken, waaronder KEMA-KEUR. De producten kunnen uit voorraad geleverd worden, waardoor een snelle levering gegarandeerd is. Hekon produceert een tal aan andere kunststof producten binnen verschillende branches.

Hekon is dé specialist op het gebied van spijkerclips en spijkerplugclips. Of het nu gaat om het bevestigen van elektrische leidingen, buizen of andere componenten, de spijkerclips en spijkerplugclips zijn ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. Met Hekon kun je rekenen op duurzame bevestigingsoplossingen die voldoen aan de hoogste normen binnen de branche.

 

Hekon spijkerclips en spijkerplugclips bestel je online bij Solar4All

Spijkerclips en spijkerplugclips van Hekon kun je bestellen bij Solar4All. Ben je hier naar op zoek, dan kun je een bestelling plaatsen nadat je een account aangemaakt hebt. Mocht je nog vragen hebben over AC materialen van Hekon, neem dan gerust contact met ons op. Ons team helpt je graag verder bij het vinden van de juiste clips. Neem ook gerust een kijkje tussen onze Veelgestelde Vragen, want misschien staat hier het antwoord op je vraag tussen. Ook kun je ons telefonisch bereiken via 088-2800100 of via ons contactformulier. Bij Solar4All vinden wij professionele service en advies belangrijk, dus wij zorgen dat je altijd tevreden bent!