• Solar4All USP 1
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Solar4All USP 3One stop solar shop voor installateurs
Loader image
E96F813A-8E01-398A-7B21-BDD337D1AD05

Hager

Hager logo

Hager AC materialen

In 1955 werd het familiebedrijf Hager opgericht door de twee broers Hermann en Oswald Hager. Het bedrijf was gelegen aan de Frans-Duitse grens en vanaf het allereerste begin was de voornaamste missie van Hager het ontwikkelen van technische oplossingen die installatie professionals in staat stellen hun werk nog beter te doen, en dat blijft zo tot op de dag van vandaag. De klant en de eindgebruiker staan altijd centraal in alles wat ze gedurende meer dan 65 jaar hebben gedaan. Op dit moment telt Hager 11.500 medewerkers en hebben ze 24 productiefaciliteiten verspreid over de hele wereld.

Lees verder
4 Producten

Wat zijn de voordelen van Hager AC materialen?

De voordelen van Hager AC materialen zijn dat ze hoogwaardige en betrouwbare oplossingen voor elektrische installaties bieden. Ze staan bekend om hun innovatie, gebruiksgemak en toewijding aan veiligheid en duurzaamheid. Met een uitgebreid assortiment producten aan miniverdelers, lege groepenkasten en afdekstroken en hun wereldwijde ondersteuning, zijn Hager producten een aantrekkelijke keuze voor installatie professionals en eindgebruikers, wat resulteert in efficiënte en duurzame elektrische systemen met lagere totale kosten.

 

AC materialen van Hager online bestellen bij Solar4All

Ben je op zoek naar miniverdelers, lege groepenkasten of afdekstroken van Hager? Zoek dan vooral niet meer verder, want deze kun je eenvoudig en snel bestellen bij Solar4All. Om een bestelling te kunnen plaatsen, moet je eerst een account aan te maken. Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Ons team helpt je graag verder bij het vinden van het juiste AC materiaal van Hager. Je kunt ook een kijkje nemen bij onze Veelgestelde Vragen, want hier kan misschien ook het antwoord op je vraag tussen staan. Zo niet, dan kun je ons uiteraard telefonisch bereiken via 088-2800100 of via ons contactformulier. Bij Solar4All vinden wij professionele service en advies namelijk erg belangrijk, dus wij willen ervoor zorgen ervoor dat je tevreden bent!