• Solar4All USP 1
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Solar4All USP 3One stop solar shop voor installateurs
Loader image
513A6E67-224B-6AA8-BD86-BA1F209AD697

Growatt

Growatt

Growatt omvormers

Growatt is een producent van omvormers en is in 2010 opgericht in Shenzhen, China. Hier lanceerden ze hun eerste omvormer, de Growatt omvormer 5000TL. Met dit model werden ze de eerste Aziatische fabrikant van omvormers die een A+ rating kreeg van ‘Photon Lab’. De organisatie werd het nummer 1 merk voor string omvormers in heel China. In 2013 opende Growatt diverse vestigingen in Europa, onder andere in het Verenigd Koninkrijk. Hierdoor werden ze in korte tijd de op een na grootste leverancier voor omvormers van de Nederlandse markt.

Lees verder
93 Producten

Growatt 3 fase omvormer

In 2014 lanceerden zij hun bekende Growatt 3 fase omvormer, de Growatt 20000TL3-HE omvormer. Deze omvormer kent een efficiëntie van 99,06% en heeft van het Photon Lab dubbele A+ beoordelingen ontvangen. Het jaar erop, in 2015, lanceerde de organisatie hybride omvormers voor residentiële opslag en veroverde de organisatie het op een na grootste marktaandeel in Europa. In het hedendaagse plaatje zijn Growatt omvormers niet meer weg te denken.

 

Wat zijn de voordelen van een Growatt omvormer?

De omvormers van Growatt staan bekend om hun flexibiliteit en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Er wordt geen gebruik gemaakt van een ventilator, waardoor de omvormers fluisterstil zijn. Het grote voordeel van Growatt omvormers is dat ze flexibel zijn in de hoeveelheid Wattpiek en voltage dat erop aangesloten kan worden. Dit komt de toepasbaarheid van deze string omvormers ten goede.

 

Een omvormer van Growatt online kopen

Ben jij een zonnepaneel installateur en op zoek naar een Growatt omvormer? Zoek dan niet verder. Solar4All is een one stop solar shop voor solar installateurs. In ons assortiment vind je diverse omvormers van Growatt. Zo hebben wij altijd de geschikte oplossing in huis voor jouw zonnepaneel installatie. Je kunt direct bij ons bestellen wanneer je een account aanmaakt. Ben je er nog niet helemaal over uit welke omvormer het beste bij jouw situatie past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen in de zoektocht naar het geschikte materiaal. Bij vragen kun je ook een kijkje nemen tussen onze Veelgestelde Vragen. Je kunt ons telefonisch bereiken op 088-2800100 of via ons contactformulier. Bij Solar4All staat professionele service en advies voorop en vinden wij het belangrijk dat je volledig geholpen bent!