• Solar4All USP 1Oplossingen voor iedere installateur
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld binnen 2 werkdagen op locatie
  • Solar4All USP 3Service op maat voor elke klant
  • Solar4All USP 4Ook altijd bereikbaar via WhatsApp

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen...

Loader image
A7EC84FF-59A7-E23A-4023-2ABD7D0B1C6C

GoodWe

GoodWe

GoodWe omvormers

GoodWe is een organisatie die zich richt op onderzoek en productie van fotovoltaïsche omvormers en oplossingen voor energieopslag. De organisatie verkocht in 2019 gemiddeld zo’n 20.000 producten per maand. Ze hebben ruim 12 gigawatt aan installaties volbracht in meer dan 80 verschillende landen. Hier worden de GoodWe omvormers voornamelijk gebruikt op daken voor woningen, commerciële systemen en systemen voor energieopslag. GoodWe identificeert en integreert de meest geavanceerde componenten en technieken in de productie van hun omvormers.

Lees verder
31 Producten

Wat zijn de voordelen van Goodwe omvormers?

GoodWe omvormers hebben een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van de meer standaard omvormers. Er wordt gebruik gemaakt van een global internet monitoringsysteem. De omvormers van GoodWe zijn 30% lichter ten opzichte van veel soortgelijke producten van andere producenten. Het omzettingsrendement van de 1-5kW omvormers is tot 97,8%. Bij omvormers van 10-20kW is dit omzettingsrendement zelfs tot 98,2%. Een GoodWe omvormer kent een efficiëntie tot 99,5%, wat erg hoog is.

 

GoodWe omvormer Wifi

De nieuwe generatie omvormers van GoodWe kun je instellen met een Wifi-verbinding. Een monteur verbindt de omvormer vaak met het Wifi-netwerk van de eindgebruiker. Het toevoegen van een Wifi extender kan ervoor zorgen dat het Wifi-signaal bij de omvormer versterkt wordt. Verschillende GoodWe omvormer Wifi zijn beschikbaar bij Solar4All.

 

Een omvormer van GoodWe kopen

Ben jij een zonnepaneel installateur en ben je op zoek naar een GoodWe omvormer? Dan ben je bij Solar4All aan het juiste adres. In ons assortiment vind je diverse producten van GoodWe, zoals GoodWe omvormer Wifi, waardoor er altijd een geschikte oplossing in huis is voor jouw zonnepaneel installatie. Een omvormer koop je direct in onze webshop, hiervoor hoef je alleen maar een account aan te maken. Nog niet gevonden wat je zoekt of nog vragen? Bekijk dan onze Veelgestelde Vragen of schroom niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen zodat wij je kunnen helpen in jouw keuze. Contact opnemen doe je via ons contactformulier of op kantooruren via ons telefoonnummer: 088-2800100. Bij Solar4All staat professionele service en advies voorop en vinden wij het belangrijk dat je volledig geholpen bent!