• Solar4All USP 1Oplossingen voor iedere installateur
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld binnen 2 werkdagen op locatie
  • Solar4All USP 3Service op maat voor elke klant
  • Solar4All USP 4Ook altijd bereikbaar via WhatsApp

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen...

Loader image
2E8972FE-796F-8004-17EB-2771840A602D

Fränkische

Frankische logo

Fränkische AC materialen

Fränkische is opgericht in 1906 en nog steeds in familiebezit, wat momenteel geleid wordt door beherend vennoot Julius Kirchner. Het bedrijf heeft in de loop der tijd een internationaal concern gevormd met meer dan 5.800 medewerkers, verspreid over 19 productie- en verkoopvestigingen wereldwijd. Ondanks dat blijft Fränkische sterk verbonden met hun hoofdvestiging in het Duitse Königsberg. Ze staan bekend om hun innovatieve producten, waaronder flexibele elektrische installatiebuizen van metaal en kunststof, evenals gele drainagebuizen. De producten en systemen van Fränkische zijn te vinden in diverse toepassingen.

Lees verder
5 Producten

Waarom kiezen voor Fränkische buizen?

Het gevarieerde assortiment producten van Fränkische heeft als basis de baanbrekende uitvindingen, zoals de flexibele elektrische installatiebuis van metaal, de verdere ontwikkeling daarvan uit kunststof en de gele drainagebuis. Deze producten en systemen zijn te vinden in auto’s, onder wegen, in gebouwen en in huishoudelijke apparatuur. Ze ontwikkelen een breed scala aan buizen, onderdelen en systeemcomponenten voor de sectoren hoogbouw, civiele techniek, automotive en industrie.

Fränkische buizen worden dus in verschillende sectoren gebruikt voor diverse toepassingen. Ze dienen als beschermende behuizing voor elektrische draden en kabels in elektrische installaties in gebouwen, zowel residentieel als commercieel. Daarnaast worden de gele drainagebuizen van Fränkische ingezet voor effectieve regenwaterafvoer en waterbeheer in civiele techniekprojecten, landbouw en landschapsarchitectuur.

 

Buizen van Fränkische online kopen bij Solar4All

Heb je flexibele buizen nodig? Dan hoef je niet meer verder te zoeken, want met de buizen van Fränkische weet je dat je altijd goed zit. Deze kun je eenvoudig en snel bestellen bij Solar4All. Plaats je bestelling door eenvoudig een account aan te maken. Mocht je toch nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, want ons team helpt je graag verder bij het vinden van het juiste materiaal. Neem gerust een kijkje tussen onze Veelgestelde Vragen, want wellicht staat hier het antwoord op je vraag tussen. Anders kun je ons telefonisch bereiken via 088-2800100 of via ons contactformulier. Bij Solar4All vinden we professionele service en advies belangrijk, dus wij willen ervoor zorgen dat je tevreden bent met je aankoop!