• Solar4All USP 1Oplossingen voor iedere installateur
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld binnen 2 werkdagen op locatie
  • Solar4All USP 3Service op maat voor elke klant
  • Solar4All USP 4Ook altijd bereikbaar via WhatsApp

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen...

Loader image
12B2AB3C-F577-22AD-28C0-9A75A9320064

Eurener

Eurener

Eurener zonnepanelen

Eurener Group is opgericht in 1997 en is een Europese zonnepanelen fabrikant, met een specialisme in zonnepanelen met MWT-technologie. De MWT-technologie is een geavanceerde contacttechnologie die via de achterzijde in plaats van de voorzijde werkt. De efficiëntie van zonnecellen en modules wordt verhoogt door de busbar aan de voorkant te elimineren. Hierdoor worden er zowel positieve als negatieve elektroden aan de achterkant van de Eurener zonnepanelen geplaatst. Eurener heeft als visie om honderd procent hernieuwbare producten te produceren en duurzaam te werk te gaan. Deze belofte zorgt ervoor dat ze blijvend willen innoveren en een wereld willen creëren waar hernieuwbare energie centraal staat.

Lees verder
8 Producten

Voordelen van een Eurener zonnepaneel

Eurener zonnepanelen hebben tot 3% meer effectief oppervlak ten opzichte van standaard panelen. Daarnaast kunnen er geen microscheurtjes ontstaan en ontstaat er weinig degradatie in de zonnepanelen door de busbars. Doordat er geen lood wordt gebruikt in de productie van de zonnepanelen hebben ze een milieuvriendelijk karakter. Een Eurener zonnepaneel wordt geacht 30 jaar mee te gaan en heeft daarom 30 jaar opbrengstgarantie. De garantie die op de producten zelf wordt geboden is 15 jaar geldig. Eén van de grote voordelen van de Eurener zonnepanelen ten opzichte van anderen, is dat deze geen busbars bezitten. De busbars zijn de zilveren strepen op het paneel. Solar4All heeft diverse zonnepanelen van Eurener in haar assortiment met een wisselend eindvermogen.

 

Eurener zonnepanelen online bestellen

Ben jij zonnepaneel installateur en wil je graag Eurener zonnepanelen bestellen? Dan ben je bij Solar4All aan het juiste adres. In onze webshop vind je diverse Europese zonnepanelen van Eurener, zoals de Eurener Full Black MWT-technologie PV-panelen. Wanneer je online een account aanmaakt, kun je direct bij ons online bestellen. Voor vragen kun je gerust een kijkje nemen bij onze Veelgestelde Vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op via het  contactformulier of bereik ons telefonisch via 088-2800100. Bij Solar4All staat professionele service en advies voorop en vinden wij het belangrijk dat je volledig geholpen bent!