• Solar4All USP 1
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Solar4All USP 3One stop solar shop voor installateurs
Loader image
5CC64B6A-005E-C9E7-66BB-71431B2D57AC

ENCO

ENCO

ENCO solarkabels

ENCO is een Italiaanse kabelproducent uit Bologna. Zij produceren kabels die gebruikt kunnen worden bij hele lage en hele hoge temperaturen. Hun specialisme ligt bij kabels die zeer hittebestendig zijn en solarkabels. Deze ENCO solarkabels worden internationaal gebruikt en dit zijn dan ook de kabels die wij in ons assortiment aanbieden. In 2020 realiseerde ENCO een productie van wel 87.000 km aan solar kabels. Met meer dan 50 jaar kennis leveren zij hoogwaardige producten waarin de beste grondstoffen gebruikt worden. Hun productiefaciliteiten gebruiken geavanceerde technologieën en zijn 100% zelfvoorzienend in energie.

Lees verder
5 Producten

Voordelen van DC materialen van ENCO

Bij Solar4All worden er diverse ENCO solarkabels aangeboden. Deze zijn leverbaar op haspels van 500 meter en rollen van 100 meter. De kabels worden geleverd in een dikte van 6mm2 in het zwart en rood. Het gaat om halogeenvrije flexibele eenaderige kabels met een UV-bestendigheid, die speciaal gemaakt worden voor fotovoltaïsche systemen. De hoogwaardige solarkabels van ENCO zijn TÜV gekeurd en waterbestendig volgens de AD8 categorie. Ze zijn bestand tegen extreme temperaturen en voldoen aan de normen EN50618, EN 60216-1-2 en EN 61034. Daarnaast biedt ENCO een garantie aan van 25 jaar. Hun producten kunnen dus gemakkelijk 25 jaar meegaan!

ENCO solarkabels online bestellen?

Ben je solar installateur en wil je ENCO solarkabels bestellen bij Solar4All? In onze webshop kun je diverse solarkabels van ENCO vinden, maar ook andere DC materialen van diverse merken om jouw zonnepaneel installatie compleet te maken. Daarnaast kun je bij ons ook jouw zonnepanelen, omvormers en bevestigingsmateriaal bestellen. Maak een account aan om direct bij ons online te kunnen bestellen. Bij vragen kun je altijd een kijkje nemen tussen onze Veelgestelde Vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Dan kun je ons contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen via 088-2800100. Bij Solar4All staat professionele service en advies voorop en vinden wij het belangrijk dat je volledig geholpen bent!