• Solar4All USP 1
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Solar4All USP 3One stop solar shop voor installateurs
Loader image
C6BBF925-1D4E-CBAA-8D16-56428C5A2F78

EMAT

EMAT logo

EMAT AC materialen

EMAT is de hoeksteen van moderne elektrische installaties. Als toonaangevend bedrijf in de sector biedt EMAT hoogwaardige groepenkast onderdelen die voldoen aan de meest veeleisende normen voor elektrische veiligheid en betrouwbaarheid. Met decennia aan ervaring heeft EMAT een reputatie opgebouwd als een betrouwbare partner voor elektrische installateurs, aannemers en professionals in de bouwsector. Of het nu gaat om het upgraden van een bestaand systeem of het aanleggen van een compleet nieuwe elektrische installatie, met AC materialen van EMAT kun je rekenen op betrouwbare componenten die nodig zijn voor een succesvol project!

Lees verder
84 Producten

Waarom groepenkast onderdelen van EMAT kiezen?

De kern van het productaanbod van EMAT bestaat uit groepenkasten, schakel- en verdeelinrichtingen, en alle bijbehorende accessoires. Denk hierbij aan doorverbinders, aardlekschakelaars, aardlekautomaten, krachtgroepen, werkschakelaars, verdelers, installatieautomaten, hoofdschakelaars, wandcontactdozen, kWh meters, fornuisgroepen, enzovoorts. EMAT groepenkast componenten staan gelijk aan kwaliteit, veiligheid en innovatie in de wereld van elektrische installaties.

Deze producten worden vervaardigd met behulp van de nieuwste technologische innovaties en materialen van de hoogste kwaliteit. Ze zijn ontworpen om een veilige en efficiënte stroomdistributie te garanderen in zowel residentiële als commerciële omgevingen. Daarnaast zijn de EMAT groepenkast onderdelen voorzien van 10 jaar garantie, hebben ze een compleet assortiment en een KEMA-KEUR.

 

AC materialen van EMAT koop je online bij Solar4All

Ben je van plan om AC materiaal van EMAT te kopen? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. Plaats je bestelling bij Solar4All door eenvoudig een account aan te maken. Heb je toch nog vragen voordat je de bestelling plaatst? Aarzel niet om contact op te nemen, want ons team helpt je graag verder bij het vinden van het juiste materiaal. Je kunt ook een kijkje nemen tussen onze Veelgestelde Vragen voor antwoord op je vragen, of bereik ons gerust telefonisch via 088-2800100 of via ons contactformulier. Bij Solar4All vinden we professionele service en advies erg belangrijk, dus wij willen ervoor zorgen dat je volledig tevreden bent!