• Solar4All USP 1
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Solar4All USP 3One stop solar shop voor installateurs
Loader image
B439DE7B-B4A1-1E5F-D87C-82C774BF8D76

Eldra

Eldra

Eldra solarkabels

Eldra is een kabelproducent die sinds 1962 vol passie kabels ontwikkelt, produceert en levert voor innovatieve kabeloplossingen. De producten van Eldra zijn uitsluitend en exclusief verkrijgbaar bij een aantal groothandels in Nederland. De organisatie leeft volgens het predicaat: “Kies je voor Eldra, dan kies je voor vertrouwde kwaliteit, 100% Nederlands fabricaat en prima verwerkbaarheid.” Eldra solarkabels zorgen voor een minimalisatie van stilstand (downtime) in systemen. De organisatie is opgedeeld in drie stromingen: Eldra, Eldtraffic en Eldurance.

Lees verder
2 Producten

Waarom kiezen voor Eldra DC-materialen?

Eldra solarkabels zijn van de hoogste kwaliteit en worden aangeboden met een diameter van 4 of 6mm. Deze aardingskabels zijn geschikt voor continue geleiding onder een temperatuur van 90°C en dienen als flexibele geleider voor vertind koper. In het assortiment van Solar4All worden er vier varianten van Eldra solarkabels aangeboden in lengtes 100 meter en 500 meter. Deze kabels zijn speciaal ontworpen voor zonne-energie. Een Eldra aardingskabel zorgt ervoor dat de elektrische stroom die uit een toestel of zonnepaneel komt, af te leiden is naar een geleider (de kabel) die loopt naar een aardingspunt. Het niet aarden van je zonnepanelen kan risico’s met zich meebrengen. De aarding zorgt ervoor dat beschadiging door overbelasting voorkomen kan worden.

 

Eldra aardingskabels online kopen

Als jij een zonnepaneel installateur bent en Eldra solarkabels online wilt kopen ben je bij Solar4All aan het juiste adres. Wij zijn een one stop solar shop voor zonnepaneel installateurs en hebben een uitgebreid assortiment. Van DC materialen tot zonnepanelen; bij Solar4All vind je het. Wanneer je een account aanmaakt, kun je een bestelling plaatsen in onze webshop. Als je nog vragen hebt over je installatie of over de producten die wij aanbieden, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ons telefoonnummer: 088-2800100 of via het contactformulier. Je kunt ook een kijkje nemen tussen onze Veelgestelde Vragen.