• Solar4All USP 1Oplossingen voor iedere installateur
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld binnen 2 werkdagen op locatie
  • Solar4All USP 3Service op maat voor elke klant
  • Solar4All USP 4Ook altijd bereikbaar via WhatsApp

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen...

Loader image
7A747772-6992-39B6-528A-240086EAB2B8

Eaton

Eaton logo

Eaton AC materialen

Al meer dan 100 jaar geleden is Eaton begonnen om er met hun producten voor te zorgen dat mensen veiliger kunnen werken, veiliger omgaan met energie en minder uitstoot veroorzaken. Zij zetten zich in om het leven van mensen en het milieu te verbeteren met energiebeheer technologieën die betrouwbaarder, efficiënter, veiliger en duurzamer zijn. Eaton heeft een breed assortiment aan producten, variërend van groepenkasten, werkschakelaars, aftakblokken, adaptersystemen, aardlekautomaten tot lastscheids. Bij Eaton streven ze ernaar de toegevoegde waarde van de producten altijd te vergroten voor de klant.

Lees verder
11 Producten

Waarom de producten van Eaton?

Eaton biedt een uitgebreid assortiment elektrische producten die uitblinken in efficiëntie en veiligheid. Groepenkasten optimaliseren stroomverdeling, terwijl werkschakelaars snel en betrouwbaar stroomtoevoer onderbreken. Aftakblokken en adaptersystemen bieden flexibiliteit bij het aansluiten van apparaten, terwijl aardlekautomaten storingen detecteren en voorkomen. Lastscheiders isoleren circuits veilig tijdens onderhoud. Eaton blijft innoveren met geavanceerde technologie en voldoet aan internationale normen voor kwaliteit en conformiteit.

Deze producten dragen bij aan zowel de efficiëntie als de veiligheid van elektrische installaties in diverse toepassingen. Klanten kunnen rekenen op betrouwbare oplossingen die aan hun specifieke behoeften voldoen en bijdragen aan een veiligere en efficiëntere werking van hun elektrische systemen. Hierdoor verlopen de selectie, installatie en inhoud van deze producten naadloos.

 

Eaton online kopen bij Solar4All

Ben je als installateur op zoek naar A-kwaliteit producten? Zoek dan niet meer verder en plaats je bestelling door eenvoudig een account aan te maken. Heb je toch nog vragen of advies nodig voordat je gaat bestellen? Twijfel niet om contact op te nemen, want ons team staat klaar om je te helpen bij het vinden van het juiste materiaal. Voor antwoorden op vragen kun je ook een kijkje nemen tussen onze Veelgestelde Vragen, of bereik ons telefonisch via 088-2800100 of via ons contactformulier. Bij Solar4All staat professionele service en advies hoog in het vaandel, dus wij willen ervoor zorgen dat je volledig tevreden bent!