• Solar4All USP 1
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Solar4All USP 3One stop solar shop voor installateurs
Loader image
242604B0-E222-3382-A4D8-8425215C35C0

Draka

Draka logo

Draka kabels

Draka is een vertrouwde wereldwijde kabelleverancier, die bekend staat om zijn specialisatie in hoogwaardige kabeloplossingen voor een veilige en betrouwbare transmissie van energie en data. De organisatie bestaat sinds 1913 en beschikt over eigen fabrieken in Nederland. Daarnaast is Draka onderdeel van Prysmian Group, de grootste kabelfabrikant ter wereld. Het bedrijf ontwikkelt innovatieve concepten en levert een breed assortiment topproducten met hoge prestaties, maximale veiligheid en uitstekende verwerkbaarheid.

Lees verder
10 Producten

Wat zijn de voordelen van Draka kabels?

De solarkabels en aardkabels van Draka staan bekend om hun hoge kwaliteit. Daarnaast bieden ze aanzienlijk meer gebruiksgemak, wat leidt tot tijdsbesparing. Ze zijn eenvoudiger te pellen en gemakkelijker door leidingen te trekken, omdat de kabels soepeler en dunner zijn. Bovendien hebben de kabels een indrukwekkende belastbaarheid en voldoen ze zonder twijfel aan strikte nationale en internationale normen en voorschriften, wat de veiligheid én betrouwbaarheid van installaties waarborgt en bijdraagt aan de conformiteit van projecten.

De expertise en complete oplossingen van Draka vinden wereldwijd toepassing in de belangrijkste economische sectoren, waaronder woningbouw en utiliteit, infra, industrie, datacenters en telecommunicatie. Draka heeft hoge ambities op het gebied van duurzaamheid en is koploper in de transitie naar een circulaire bouw.

 

Kabels van Draka online kopen bij Solar4All

Ben je op zoek naar A-kwaliteit solarkabels of aardingskabels? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. Plaats eenvoudig een bestelling bij Solar4All door een account aan te maken. Heb je nog vragen of advies nodig over de kabels van Draka? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je te helpen bij het vinden van het juiste materiaal. Voor antwoorden op vragen kun je tussen onze Veelgestelde Vragen kijken, of bereik ons telefonisch via 088-2800100 of via ons contactformulier. Bij Solar4All staat professionele service en advies centraal, en willen wij ervoor zorgen dat je volledig tevreden bent!