• Solar4All USP 1Oplossingen voor iedere installateur
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld binnen 2 werkdagen op locatie
  • Solar4All USP 3Service op maat voor elke klant
  • Solar4All USP 4Ook altijd bereikbaar via WhatsApp

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen...

Loader image
1E3BFB1E-553C-2FFA-3E74-1CD3092B808A

Conex

Conex logo

Conex AC materialen

Sinds een lange tijd is Conex al een gevestigde naam in de installatiewereld. De iconische groene Conex-lasdoppen werden zelfs voor het eerst gepatenteerd in 1924. Hoewel er sindsdien een hoop veranderd is, biedt het vertrouwde merk vandaag de dag een breed scala aan materialen voor professionals, naast lasdoppen en lasklemmen. Eén ding is echter onveranderd gebleven gedurende al die jaren: Conex blijft synoniem staan voor betrouwbare kwaliteit. Bovendien hechten ze veel waarde aan maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen.

Lees verder
4 Producten

Waarom kiezen voor Conex kroonstenen? 

De kroonstenen van Conex bieden tal van voordelen voor elektrische en bedradingstoepassingen. Deze hoogwaardige verbindingsoplossingen zijn ontworpen om het leven van professionals en doe-het-zelvers een stuk makkelijker te maken. De kroonstenen zorgen voor stevige en veilige elektrische verbindingen. Ze minimaliseren het risico op losse of slechte contacten, waardoor een stabiele elektrische stroom behouden blijft.

Daarnaast maakt het ontwerp van de kroonstenen een snelle en makkelijke installatie mogelijk, wat een hoop tijd en moeite bespaart. Conex bestaat bekend om de duurzaamheid van hun producten. De kroonstenen zijn bestand tegen slijtage en behouden hun prestaties, zelfs onder zware omstandigheden. Ze bieden een breed scala aan kroonstenen, waaronder verschillende maten en typen om aan verschillende behoeften te voldoen. Of het nu gaat om een kleine huishoudelijke klus of een complexe installatie, er is altijd wel een geschikte Conex kroonsteen beschikbaar.

 

Kroonstenen van Conex online bestellen

Ben jij een installateur en wil jij kroonstenen van Conex bestellen bij Solar4All? Op onze webshop vind je snel en gemakkelijk een ruim aanbod van Conex. Zodra je een account hebt aangemaakt en deze goedgekeurd is, kun je direct je bestelling bij ons plaatsen. Mocht je toch nog vragen hebben, kijk dan gerust bij onze Veelgestelde Vragen. Als je vraag er niet tussen staat, vul dan ons contactformulier in of neem telefonisch contact op via 088-2800100. Bij Solar4All staat professionele service en advies voorop en vinden wij het belangrijk dat je zo goed mogelijk geholpen wordt!