• Solar4All USP 1
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Solar4All USP 3One stop solar shop voor installateurs
Loader image
F2EA4D50-08B7-727B-72C8-C13B2882390C

BYD

BYD

BYD thuisbatterijen

De technologie achter BYD thuisbatterijen is gebaseerd op geavanceerde lithium-ijzer-fosfaattechnologie. Deze batterijen voor zonnepanelen bieden niet alleen betrouwbare energieopslag, maar ze zijn ook ontworpen met het oog op duurzaamheid en efficiëntie. Het hart van deze batterijen is het slimme energiebeheersysteem, dat in staat is om de stroom tussen de batterijen, zonnepanelen en het openbare elektriciteitsnet naadloos te regelen.

Lees verder
10 Producten

Wat zijn de voordelen van BYD?

BYD maakt gebruik van slimme algoritmen om te bepalen wanneer energie het beste kan worden opgeslagen en wanneer deze moet worden vrijgegeven. Dit houdt in dat overdag, wanneer zonnepanelen overvloedige zonne-energie genereren, de thuisbatterijen worden opgeladen. ‘s Nachts of op momenten van hoge stroomvraag wordt de opgeslagen energie vrijgegeven, waardoor huiseigenaren kunnen profiteren van lagere energietarieven en minder afhankelijk zijn van het net.

Een ander belangrijk aspect is de schaalbaarheid van BYD. Huishoudens kunnen beginnen met een enkele batterij en deze later uitbreiden als hun energiebehoeften veranderen. Dit maakt ze geschikt voor zowel kleine als grote huishoudens, evenals voor commerciële toepassingen. Bovendien worden thuisbatterijen van BYD geleverd met uitgebreide garanties, wat getuigt van het vertrouwen van BYD in de duurzaamheid van hun producten. Deze garanties zorgen ervoor dat huiseigenaren zich geen zorgen hoeven te maken over toekomstige kosten voor vervanging of reparatie.

 

Batterijen voor zonnepanelen van BYD kopen?

Al met al biedt BYD niet alleen praktische voordelen, maar dragen ze ook bij aan een duurzamere toekomst. Ze verminderen de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen, verminderen de uitstoot van broeikasgassen en stellen huishoudens in staat om hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Maak een account aan om deze batterijen voor zonnepanelen te kunnen bestellen bij Solar4All. Bij vragen kun je altijd kijken tussen onze Veelgestelde Vragen of je antwoord hier tussen staat. Anders kun je ons contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen via 088-2800100. Bij Solar4All staat professionele service en advies voorop en vinden wij het belangrijk dat je volledig tevreden bent!