• Solar4All USP 1
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Solar4All USP 3One stop solar shop voor installateurs
Loader image
AC86F374-5C2D-BDD4-369C-8B9A524E45CB

Attema

Attema logo

Attema AC materialen

Attema is een vooraanstaand Nederlands bedrijf dat hoogwaardige elektrische installatiematerialen en behuizingen produceert sinds 1928. Ze staan bekend om hun focus op kwaliteit, gecertificeerde producten en duurzaamheid. Attema levert een breed assortiment aan producten voor veilige elektrische installaties in diverse omgevingen, zoals woningen, kantoren of industriële installaties. In de sector blijven ze voorop lopen door innovatie en het leveren van producten die energie-efficiëntie ondersteunen. Dit terwijl ze zich ook inzetten voor milieuvriendelijke productieprocessen. Als pionier in de elektrotechnische sector, blijft Attema innovatie en betrouwbaarheid bieden.

Lees verder
3 Producten

Welke voordelen biedt Attema?

Door verschillende voordelen te bieden aan klanten in de elektrotechnische sector weet Attema zich te onderscheiden. Met een focus op kwaliteit leveren ze hoogwaardige elektrische installatiematerialen en behuizingen die voldoen aan strenge normen en certificeringen.

Zo bieden de gietmofpakketten van Attema niet alleen bescherming tegen vocht en corrosie, maar ook tegen mechanische invloeden. Ze zijn eenvoudig te installeren en voldoen aan de hoogste normen voor betrouwbaarheid en duurzaamheid. De kabelkokers beschermen kabels tegen beschadiging en vereenvoudigen het beheer en onderhoud van elektrische systemen. De kabeldozen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van de installatie. Ze zorgen voor een veilige en nette afwerking van elektrische verbindingen en dragen bij aan de duurzaamheid van het systeem.

 

Producten van Attema online kopen bij Solar4All

Ben jij op zoek naar een gietmofpakket, kabelkoker of kabeldoos en ben je van plan om dit bij ons te bestellen? Op de webshop van Solar4All vind je al deze producten van Attema. Op het moment dat je account is goedgekeurd, kun je snel en eenvoudig een bestelling plaatsen. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust een kijkje op onze Veelgestelde Vragen pagina. Is je vraag nog niet beantwoord? Dan kun je ons natuurlijk ook bereiken via ons contactformulier of telefonisch op 088-2800100. Bij Solar4All staat professionele service en advies voorop, en wij streven er altijd naar om je zo goed mogelijk te kunnen helpen!