• Solar4All USP 1Oplossingen voor iedere installateur
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld binnen 2 werkdagen op locatie
  • Solar4All USP 3Service op maat voor elke klant
  • Solar4All USP 4Ook altijd bereikbaar via WhatsApp

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen...

Loader image
24F9F04B-E2ED-067F-1AFB-24EA607E9249

ABB HAF

ABB HAF logo

AC materialen van ABB HAF

ABB HAF is een technologische partner die de digitalisering van diverse industrieën stuurt. Met een rijke geschiedenis van meer dan 130 jaar innovatie speelt ABB HAF vandaag de dag een leidende rol in de wereld van digitale industrieën. Dit doen ze door middel van vier wereldwijd georiënteerde bedrijfsonderdelen, namelijk: Electrification, Proces Automation, Motion en Robotics. De basis voor hun leidende positie in het digitale domein ligt in het gedeelde digitale platform, ABB Ability. Met vestigingen verspreid over meer dan 100 landen en een team van ongeveer 105.000 professionals, is ABB HAF wereldwijd actief en toegewijd aan het vormgeven van de toekomst van technologie en automatisering.

Lees verder
2 Producten

De voordelen van ABB HAF

ABB HAF installatiekasten en lasdozen bieden veel voordelen voor elektrische installaties. Deze producten zijn ontworpen met de hoogste prioriteit voor veiligheid, wat resulteert in een verhoogde bescherming tegen elektrische gevaren, zoals kortsluiting en overbelasting. Ze zijn ook gebouwd om lang mee te gaan, met duurzame materialen die bestand zijn tegen slijtage en corrosie.

Een ander kenmerk is efficiëntie, omdat ABB HAF-producten doorgaans voldoende ruimte en organisatie bieden voor bedrading en elektrische componenten, waardoor installateurs een stuk eenvoudiger kunnen werken en onderhoud kunnen uitvoeren. Dankzij de flexibiliteit kunnen de producten worden aangepast aan verschillende toepassingen en projecten, met verschillende maten en configuraties om uit te kiezen. De installatie van ABB-HAF installatiekasten en lasdozen is over het algemeen eenvoudig en gebruiksvriendelijk, met duidelijke montage-instructies en aansluitpunten die installatiefouten minimaliseren.

 

ABB HAF bestellen bij Solar4All

Ben jij een installateur en op zoek naar installatiekasten of lasdozen van ABB HAF? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. Wanneer je een account aanmaakt, kun je namelijk direct bij ons online bestellen. Heb je vragen? Raadpleeg dan onze Veelgestelde Vragen. Als jouw vraag daar niet wordt beantwoord, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier of telefonisch op 088-2800100. Bij Solar4All staat professionele service en advies centraal, en we hechten veel waarde aan jouw totale tevredenheid!