• Solar4All USP 1
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Solar4All USP 3One stop solar shop voor installateurs
Loader image
15651338-53B2-5D15-3881-43825938E808

3M

3M logo

3M producten

3M staat wereldwijd bekend om inspirerende innovaties die vooruitgang stimuleren, terwijl ze zich tegelijkertijd inzetten voor duurzaamheid door middel van milieubescherming, zakelijke en sociale verantwoordelijkheid en economische groei. Hun wetenschap en innovatie wordt ingezet om een positieve impact te hebben op het leven van mensen overal ter wereld. Sinds 1958 is 3M al actief in Nederland en sinds 1963 in België, met ongeveer 780 medewerkers in de Benelux, verdeeld over 5 locaties, waaronder 3 fabrieken.

Lees verder
1 Producten

De voordelen van 3M-producten

Of het nu gaat om geavanceerde technologieën, kwaliteitsborging, efficiëntieverbetering of veiligheid op de werkplek, 3M-producten stijgen er op verschillende fronten bovenuit. Ze verminderen het gewicht van hoogspanningskabels, om zo de capaciteit voor het transporteren van elektriciteit naar meer mensen te vergroten. Daarnaast ondersteunen zij fabrikanten bij het verminderen van hun verbruik, terwijl ze tegelijkertijd hun productiviteit verhogen.

Daarnaast dragen ze bij aan kostenbesparingen en milieuvriendelijkheid, verbeteren de patiëntenzorg in de gezondheidszorg en vergemakkelijken het dagelijks leven van consumenten met vertrouwde merken. 3M streeft ernaar om met zijn producten wereldwijd een positieve impact te hebben, terwijl innovatie, kwaliteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog in het vaandel staan.

 

3M kabelglijmiddel

Het kabelglijmiddel van 3M biedt aanzienlijke voordelen voor de bekabelingsindustrie. Door de vermindering van wrijving vergemakkelijkt het de moeiteloze installatie van elektrische kabels, wat resulteert in een snelle en efficiënte bekabeling. Dit glijmiddel beschermt kabels tegen slijtage en corrosie, verhoogt de installatie-efficiëntie, verbetert de betrouwbaarheid van de bekabeling, en leidt tot kostenefficiëntie. Het is een waardevolle aanvulling voor professionals die streven naar vlotte en betrouwbare bekabelingsprojecten in uiteenlopende toepassingen.

 

3M online bestellen

Als je online een account aanmaakt, kun je meteen bij ons online je bestelling plaatsen. Heb je vragen over de producten van 3M? Bekijk dan onze Veelgestelde Vragen. Als jouw vraag hier niet tussen staat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier of telefonisch op 088-2800100. Bij Solar4All staat professionele service en advies centraal, en wij vinden het van groot belang dat je volledig tevreden bent met je bestelling!