• Solar4All USP 1Oplossingen voor iedere installateur
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld binnen 2 werkdagen op locatie
  • Solar4All USP 3Service op maat voor elke klant
  • Solar4All USP 4Ook altijd bereikbaar via WhatsApp

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen...

Loader image
224821B7-8205-EE08-2BE1-99917B810099

Schneider Electric metalen behuizing wandmontage 1 laadpunt

Schneider Electric metalen behuizing wandmontage 1 laadpunt

Deze metalen behuizing is geschikt voor een wandmodel Schneider Electric EVlink Pro AC laadpaal. 

Deze EVlink Pro AC metaal kit accessoire is een metalen behuizing voor 1 Pro AC wandlaadstation. Hij is gemaakt van elektrolytisch verzinkt C4M-staal. Het is aanpasbaar. Een 2D-plan voor de afmetingen wordt met het product meegeleverd.

De afmetingen zijn (H) 783mm x (B) 390mm x (D) 230mm. Het product weegt 26kg. De kleur van de voor- en achterplaat is Alu grijs (RAL 9022). De kleur van het metalen zijpaneel is wit (RAL 9003).

Laadpaal wandmodel

Wanneer je een elektrische of plug-in hybride auto wilt opladen, is hiervoor een laadpaal nodig. We kennen twee laadpalen in twee verschillende soorten uitvoeringen: namelijk een vloermodel en een wandmodel. Deze twee uitvoeringen zijn technologisch identiek aan elkaar. Het verschil is dat een wandmodel aan de muur bevestigd wordt en dat een vloermodel op de vloer geplaatst wordt. Een wandmodel laadpaal kan zowel in de zakelijke als de particuliere markt gebruikt worden. Als je een laadpaal aan wilt sluiten, is het essentieel ook laadkabels te kopen. Welke laadkabel je nodig hebt, verschilt per auto en hangt af van het aantal fases (1-fase of 3-fase). Een laadpaal thuis scheelt in de kosten en maakt het gemakkelijk om je elektrische auto op te laden. Als een laadpaal wandmodel geplaatst wordt bij een huis dat ook zonnepanelen heeft, kan de energie die opgewekt wordt via zonnepanelen direct gebruikt worden om de auto op te laden. 

Schneider Electric laadpalen wandmodel online kopen

Ben jij een installateur en ben je op zoek naar een wandmodel laadpaal voor een installatie? Dan ben je bij Solar4All aan het juiste adres. In ons assortiment vind je diverse laadpalen, zowel vloermodellen als wandmodellen. Solar4All is een one stop solar shop voor installateurs. Wij hebben een compleet assortiment aan producten om in een installatie te voorzien. Benieuwd wat wij te bieden hebben? Maak dan online een account aan of neem contact op via ons contactformulier. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op 088-2800100 tijdens kantooruren.

Schneider Electric metalen behuizing wandmontage 1 laadpuntSchneider Electric metalen behuizing wandmontage 1 laadpunt