• Solar4All USP 1
  • Solar4All USP 2Voor 12:00 besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Solar4All USP 3One stop solar shop voor installateurs
Loader image
55E8B8D6-259B-258F-D8C5-8DEAF735E5E7

Schneider Electric metalen behuizing vloermodel 2 laadpunten

Schneider Electric metalen behuizing vloermodel 2 laadpunten

Deze metalen behuizing is geschikt voor een Schneider Electric EVlink Pro AC laadpaal.

Deze EVlink Pro AC metaal kit accessoire is een metalen behuizing voor 2 Pro AC vloerstaand laadstation. Hij is gemaakt van elektrolytisch verzinkt C4M-staal. Het is aanpasbaar. Een 2D-plan voor de afmetingen wordt met het product meegeleverd.

De afmetingen zijn (H) 1360mm x (B) 390mm x (D) 355mm. Het product weegt 61kg. De kleur van de voor- en achterplaat is Alu grijs (RAL 9022). De kleur van het metalen zijpaneel is wit (RAL 9003).

 

Laadpaal vloermodel

Wanneer je een elektrische of plug-in hybride auto wilt opladen, heb je hiervoor een laadpaal nodig. Laadpalen kennen we in twee verschillende uitvoeringen: een vloermodel en een wandmodel. Qua technologie zijn deze twee uitvoeringen identiek aan elkaar. Echter, een laadpaal vloermodel wordt op de vloer geplaatst en een wandmodel wordt aan een wand geplaatst. Laadpalen kunnen zowel in particuliere als in de zakelijke markt gebruikt worden. Wanneer je een laadpaal wilt aansluiten aan een laadpunt, heb je een laadkabel nodig. Welke laadkabel je nodig hebt, hangt af van de fase en het type auto. Een groot voordeel van een laadpaal bij huis is het verlagen van de kosten. Het maakt het namelijk mogelijk om elektrische auto op te laden binnen de kosten van het eigen energie-abonnement. Zeker wanneer je zelf zonnepanelen gebruikt om energie op te wekken, is het voordelig om een elektrische auto thuis op te kunnen laden.

 

Schneider vloermodel laadpaal kopen bij Solar4All

Ben jij een installateur en ben je op zoek naar een vloermodel laadpaal om je installatie compleet te maken? In ons assortiment vind je diverse laadpalen, zowel vloermodellen als wandmodellen. Bij Solar4All proberen wij een zo compleet mogelijke installatie te bieden aan installateurs. Wij zijn dan ook een one stop solar shop. Benieuwd wat wij te bieden hebben? Maak dan online een account aan of neem contact op via ons contactformulier. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op 088-2800100 tijdens kantooruren.

Schneider Electric metalen behuizing vloermodel 2 laadpunten Schneider Electric metalen behuizing vloermodel 2 laadpunten